x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica HAVASI revine la Bucureşti cu o nouă producţie

HAVASI revine la Bucureşti cu o nouă producţie

de Dana Andronie    |    19 Iun 2012   •   14:17
HAVASI revine la Bucureşti cu o nouă producţie

Detinator a 11 discuri de platina, compozitor si pianist contemporan, HAVASI, ale carui concerte au fost vizionate in ultimii trei ani de peste 200 de milioane de oameni din intreaga lume, va reveni la Bucuresti pe 3 noiembrie 2012, la Sala Palatului. Castigator al titlului de "Cel mai rapid pianist din lume', Havasi va aduce in inima Bucurestiului cel mai mare spectacol de muzica, de aceasta data insa, intr-o noua forma, sub o noua infatisare, mai spectaculoasa ca niciodata: Symphonic Concert Show. Evenimentul este organizat de Amphitrion.

Spectacolul va fi sustinut de peste 100 de artisti si va cuprinde un omagiu adus geniului artei plastice, intr-un melanj Pensula si Pian, va fi si "Batalia Instrumentelor Muzicale', "Drum and Piano Show', si muzica pop si muzica de camera, intr-un set-up "The Unbending Trees'. "Arta nu cunoaste limite' declara Havasi, aceasta fiind si deviza in spatele careia se ascund orele de pregatire pentru fiecare reprezentatie.

Symphonic Concert Show promite asadar o noua incursiune in fascinanta lume muzicala a lui Havasi, o lume de poveste in care tehnica unui pianist desavarsit intalneste pasiunea pentru arta intr-un amestec fascinant de sunete, imagini si emotii care surprind de fiecare data, "o calatorie a simturilor dincolo de limite de spatiu sau timp' - dupa cum multi descriu spectacolul tanarului pianist.

Biletele pentru acest nou eveniment sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, pe www.myticket.ro si au preturi cuprinse intre 99 si 335 de lei.

×