x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica HELLHOUNDS/MegaTiamat, cu Johan Niemann

HELLHOUNDS/MegaTiamat, cu Johan Niemann

de Catalina Iancu    |    06 Feb 2009   •   00:00
HELLHOUNDS/MegaTiamat, cu Johan Niemann

Tiamat se pregăteşte de turneu european, după patru ani de absenţă. Aşa cum a declarat Anders Iwers, “ne vom urca în autobuze cu prietenii noştri de la 69 Eyes şi Novembre ca să promovăm «Amanethes» în stil mare – şi cu o mare întârziere...”.



Tot potrivit basistului, a fost “bătut în cuie” numele noului chitarist, după retragerea lui Thomas Wyreson din Tiamat, în toamna trecută. Este vorba despre Johan Niemann, ex-Therion (foto), care i-a însoţit şi în turneul din noiembrie din Rusia. Astfel, cu încă un Johan în componenţă, formaţia va deveni un fel de... MegaTiamat! Trupa va beneficia din nou de aportul bunului lor prieten, Martin Brandstrom (Dark Tranquillity), la clape.
Şirul concertelor Hellhounds va începe de acasă, din Suedia, la 8 februarie, şi va cuprinde 21 de show-uri ce includ Germania, Polonia, Cehia, Ungaria, Austria, Italia, Elveţia, Belgia, Olanda, Franţa şi Anglia. Pentru fanii români, cea mai apropiată “oprire” va fi la Budapesta, în data de 17 februarie, la Petofi Hall.
Atenţie, fraţi şi surori din Church of Tiamat, vi se pregăteşte ceva! Casa de discuri Nuclear Blast vă oferă şansa de a-i întâlni pe artişti face-to-face. Tot ce trebuie să faceţi este să trimiteţi un mesaj la meettiamat@nuclearblast.de cu numele vostru, adresa de e-mail şi concertul la care doriţi să ajungeţi şi puteţi obţine un bilet de intrare, plus un pass ce vă va asigura o întâlnire cu trupa, inclusiv autografe şi fotografii alături de muzicienii preferaţi.

×
Subiecte în articol: muzica