x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica In Flames începe lucrul la al zecelea album

In Flames începe lucrul la al zecelea album

de Catalina Iancu    |    05 Oct 2010   •   00:00

Conform anunţului de pe pagina de MySpace a trupei din Goteborg, de săptămâna viitoare In Flames va intra în studio pentru a înregistra un nou CD. Viitorul lor album va apărea în 2011, la trei ani de la "A Sense Of Purpose", lansat în aprilie 2008.



Rămaşi în formula de patru, după ce chitaristul Jesper Stromblad a părăsit oficial formaţia în februarie, suedezii au decis ca acest an să fie unul mai "liniştit", incluzând, în vară, doar prezenţa la trei festivaluri scandinave: Metaltown (Goteborg), Oslo Live şi Arvika Festival. Conform unui anunţ pe pagina oficială, urmau să-şi petreacă timpul "alături de familie", dar şi scriind piese pentru viitorul album.

Pauza se apropie de final, conform comunicatului postat la 5 octombrie: "Săptămâna viitoare vom începe lucrul la noul nostru disc. Vom intra în IF Studios şi vom petrece restul acestui an, dar şi o parte din 2011 creând şi înregistrând CD-ul ce va urma după A Sense Of Purpose".

Mai multe detalii vor fi oferite în perioada următoare, au mai anunţat Anders, Bjorn, Daniel şi Peter, care îşi invită fanii să viziteze frecvent pagina de MySpace, pentru a rămane la curent cu activitatea In Flames.

×
Subiecte în articol: muzica