x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica În Israel: Încă un concert Leonard Cohen

În Israel: Încă un concert Leonard Cohen

de Alex Revenco    |    01 Sep 2009   •   00:00

Ultimul concert din turneul mondial al marelui artist canadian trebuia să fie cel din Tel Aviv, la 24 septembrie, pe Ramat Gan Stadium. Cum toate cele 47.000 de bilete puse în vânzare s-au epuizat în câteva zile, producătorii turneului au programat un concert suplimentar, la sugestia ministrului israelian al Turismului, Noaz Bar Nir.

Spectacolul va avea loc la Nazareth, într-un amfiteatru cu o capacitate de 40.000 de locuri, construit recent pentru vizita Papei Benedict al XVI-lea. Minis­trul israelian al Turismului a spus că spe­ră ca acest concert "să atragă un mare număr de spectatori din toate pă­turile societăţii israeliene, precum şi tu­rişti, care, ascultându-l pe marele artist, să se bucure de frumuseţea na­turii care înconjoară amfiteatrul şi să înţeleagă apelul la reconciliere prin mu­zică, tole­ranţă şi pace".

Vă reamintim că vi­neri, 4 septembrie, pe Stadionul Tineretului - "Iolanda Ba­laş Söter", trubadurul angoaselor cântă pentru suflete, într-un spectacol-eveniment organizat de Events.

×
Subiecte în articol: muzica concert