x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica JAMES BLUNT, DESPRE TABLOIDE/"Presă nesănătoasă"

JAMES BLUNT, DESPRE TABLOIDE/"Presă nesănătoasă"

de Alex Revenco    |    29 Ian 2009   •   00:00
JAMES BLUNT, DESPRE TABLOIDE/"Presă nesănătoasă"

Blunt va împlini 35 de ani la 22 februarie, a doua zi după concertul de la Bucureşti, ceea ce nu-l va împiedica însă să-şi serbeze ziua de naştere în capitala României.



Organizatorii acestui eveniment, Blue Music, anunţă că pentru spectacolul de la Romaero Băneasa biletele de 150 şi 100 de lei sunt epuizate.

Pentru concertul de la Bucureşti mai sunt disponibile biletele de 200, 350 şi 500 de lei. Show-ul din România face parte din turneul mondial de promovare a celui mai recent album al artistului, intitulat "All the Lost Souls" şi care cuprinde 180 de concerte. Acest turneu a început anul trecut şi continuă şi în 2009. James Blunt a dat lovitura în topurile internaţionale cu piesa "You’re Beautiful", devenind primul artist britanic care a dominat topurile americane în ultimii 10 ani. James Blunt nu este de acord cu interesul pe care o parte a mass-media îl acordă vieţii sale private, în timp ce ştirile "senzaţionale" publicate pe seama sa le consideră "irelevante". Artistul britanic a spus că nu a acordat vreodată interes publicaţiilor de tip tabloid: "Nu citesc şi n-am citit vreodată tabloide şi consider că acest stil de a face presă este total nesănătos. Sunt de părere că nişte fiinţe inteligente pot scrie şi discuta pe marginea unor subiecte mult mai interesante decât cele care spun despre mine cu cine sunt cuplat sau câte beri am băut aseară", a declarat Blunt.

×
Subiecte în articol: muzica