x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Kelly Rowland, vizită cu surprize la Mamaia

Kelly Rowland, vizită cu surprize la Mamaia

10 Aug 2009   •   00:00
Kelly Rowland, vizită cu surprize la Mamaia

Deşi a stat în România mai puţin de 48 de ore, celebra cântăreaţă Kelly Rowland a fost extrem de încântată şi îşi doreşte să revină cât mai curând, pentru a susţine un concert şi la Bucureşti.



Surprizele s-au ţinut lanţ pentru starul american încă de la sosirea la Mamaia. Mai întâi a fost impresionată de apartamentul superb în care a fost cazată, dar şi de primirea făcută de Cătălin Botezatu şi de managerii Hotelului Vega. La conferinţa de presă, susţinută cu doar câteva ore înainte de începerea concertului de la Bamboo Mamaia, Kelly Rowland a ţinut să-i reamintească designerului român că acesta i-a rămas dator cu un costum de baie pe care ea îl admirase în Jamaica, la Caribbean Fashion Week. Cătălin a surprins-o pe solistă, căci i-a oferit nu numai un costum de baie, ci şi o rochie din colecţia sa de pret a porter de lux. Kelly a îmbrăcat rochia cu pricina chiar la concertul susţinut în seara de 8 august. Mai mult, aşa cum s-a întâmplat şi cu actriţa Vanessa Williams, aceasta a bătut palma cu creatorul român în vederea realizării unor ţinute pentru concertele pe care le va susţine în această toamnă atât în Europa, cât şi în America.

Concertul susţinut de Kelly Rowland la Bamboo Mamaia a dus pe litoral o mulţime de vedete din toate domeniile. Printre cei care au semnat "condica" sâmbătă seară la Bamboo Mamaia s-au aflat Marius Moga şi Iulia Vântur, Andreea Bănică, Andrei Hrebenciuc, ba chiar şi Mircea Geoană.

După ce a creat o atmosferă incendiară cântând câteva dintre hiturile sale, Kelly Rowland nu a plecat imediat la hotel, aşa cum anunţase iniţial, ci s-a distrat până în zori în club.
 

×
Subiecte în articol: muzica