x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Kempes părăsește Rezident EX?!

Kempes părăsește Rezident EX?!

de Alex Revenco    |    24 Noi 2013   •   15:06
Kempes părăsește Rezident EX?!
Sursa foto: Zaharescu Liviu

Atat site-ul infomusic.ro cat si jurnalistul timisorean Zoli Varga au confirmat faptul ca Ovidiu Ioncu Kempes a anunțat despartirea de  Rezident EX, sambata 23 noiembrie, chiar de ziua lui Tavi Iepan, fondatorul supergrupului. Desi in emisiunea lui Lenți Chiriac -“Istoria rock-ului” din 10 noiembrie, Ovidiu spunea ca grupul Kempes va activa în paralel cu Rezident EX.

Trupa Kempes (alcatuita din instrumentistii grupului Gothic Alin Petruț – chitară, Alin Moise – chitară, Alex Gomez – tobe si Talpai Csaba – bass plus Ovidiu Ioncu Kempes) urmeaza sa se lanseze anul viitor, pe 27 februarie, în Silver Church. „Nu ne-a anunţat nici pe noi, a postat pur şi simplu un anunţ pe pagina de Facebook. Ştiam de intenţia sa de a face un proiect nou, dar credeam că va continua şi alături de noi.

El nu a luat legătura cu nici unul dintre membrii trupei pentru a comunica această hotărâre, aşa că rugăm fanii să mai aibă puțină răbdare până se clarifică situația. Indiferent însă ce se va întâmpla trupa Rezident Ex merge înainte“,  a declarat Vali Potra, tobosarul Rezident Ex.

×
Subiecte în articol: kempes Rezident Ex