x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica La 21 februarie Jurnalul Naţional îl aduce pe James Blunt

La 21 februarie Jurnalul Naţional îl aduce pe James Blunt

de Oana-Maria Baltoc    |    14 Feb 2009   •   00:00
La 21 februarie Jurnalul Naţional îl aduce pe James Blunt

Recitalul pe care solistul britanic James Blunt îl va susţine la 21 februarie, la Sala Polivalentă din Bucureşti, eveniment produs de Jurnalul Naţional, se califică drept unul dintre concertele importante care nu trebuie ratate.



În luna septembrie a anului trecut, Jurnalul Naţional vă ofe­rea un alt concert de neuitat la sărbătorirea a 15 ani de existenţă. Leonard Cohen transforma Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf într-un locaş al sentimentelor, lăsând în urma sa amintirea unor clipe greu de egalat. Acum, în luna dra­gostei, cu numai două zile înainte de Dragobete, vă aducem un alt dar de suflet, prin muzica tânărului James Blunt, recunoscut ca fiind unul dintre cei mai prolifici artişti pe care îi are Marea Britanie la ora actuală. La 21 februarie, începând cu ora 20:00, în Sala Polivalentă vor răsuna piese pe care le-aţi îndrăgit deja, prin­tre care şi cunoscuta melodie "You're Beautiful", dar şi "Love, Love, Love", cel mai nou single al artistului.

COLABORARE DE SUCCES
Încet, dar sigur, James Blunt şi-a clădit celebritatea. În timp ce se implică în definitivarea creaţiilor pe care le interpretează, Blunt nu refuză nici colaborările cu alte nume recunoscute din viaţa muzicală. După un duet de zile mari alături de Sheryl Crow, cântăreţul britanic a acceptat să interpreteze o baladă îm­preună cu Laura Pausini. "Primavera anticipada" ("It is my song") este single-ul care a fost foarte bine primit de criticii mu­zicali, dar mai ales de melomani. La ora ac­tua­lă, colaborarea lui James Blunt cu Laura Pausini este numărul 1 în Mexic, Italia şi Belgia. Cântecul a apărut, deja, pe cel mai nou album al Laurei Pausini, iar în viitorul apropiat se preconizează că şi James Blunt îl va include pe următorul său disc. Concertul de la Sala Polivalentă face parte din turneul mondial de promo­vare a albumului "All the Lost Souls", iar Blunt va face cu această ocazie şi o demonstraţie a talentelor sale interpretative la mai multe instrumente muzicale, cum ar fi chitara, pianul, orga, ma­rimba şi melotron. La fel ca şi Leonard Cohen, care şi-a serbat anul trecut, în Ro­mâ­nia, împlinirea a 74 de ani, şi James Blunt va sărbători 35 de ani la 22 februarie. Special pentru această ocazie, organizatorii de la Blue Music i-au pregătit cân­tă­reţului o cină festivă la un restaurant cu specific românesc, locul unde va ajun­ge imediat după concertul de la Polivalentă. La con­cer­tul de la 21 februarie sunt aşteptaţi peste 5.000 de fani atât din ţară, cât şi din străinătate. Astfel, un grup de ad­miratori francezi şi germani va ajunge în Capitală pentru a fi ală­turi de artist la îm­plinirea a 35 de ani. Pentru cei care doresc să mai "prindă" un bi­let la recitalul de la 21 februarie, acestea mai sunt disponibile nu­mai la categoriile VIP, 2 şi 3, la preţul de 220, 350 şi 500 de lei, şi pot fi procurate din reţeaua magazinelor Diverta şi online de pe ticket.ro şi bilet.ro.

×
Subiecte în articol: muzica james blunt james blunt