x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Line-up complet al Festivalului Rock the City ediţia din 2013

Line-up complet al Festivalului Rock the City ediţia din 2013

17 Iul 2013   •   12:52
Line-up complet al Festivalului Rock the City ediţia din 2013
Line-up-ul complet al ediţiei din 2013 a Festivalului Rock the City de la Bucureşti a fost anunţat oficial de organizatori, printre ultimele trupe confirmate numărându-se Heaven Shall Burn, Boon, Rezident Ex, Goodbye to Gravity, White Walls şi Psychogod.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor remis AGERPRES, recitalul trupei norvegiene Enslaved va fi mutat în prima zi a festivalului, devenind co-headliner al serii, şi îşi va prelungi show-ul la cererea iubitorilor de progressive black metal, iar trupa americană Spineshank şi-a anulat complet turneul european inclusiv concertul pe care ar fi trebuit să-l susţină la Bucureşti.

Pe 27 iulie, festivalul va fi deschis de trupa românească Goodbye to Gravity. Vor urma austriecii de la Boon şi supergrupul format din muzicieni de top din România, Germania, Franţa şi Australia - Rezident Ex. Seara va fi încheiată cu recitalul trupei germane Heaven Shall Burn, formaţie foarte apreciată de publicul din România.

A doua zi a festivalului Rock The City va debuta cu Psychogod, o trupă românească cu un sound metal agresiv, dar în acelaşi timp modern, ce îmbină stiluri ca hardcore, death şi black metal sau industrial. Urmează apoi White Walls, o trupă de progressive metal din Constanţa, care şi-a construit o reputaţie excelentă pe piaţa rock din România, în urma LP-ului de debut intitulat "Mad Man Circus", dar şi a prestaţiei live de excepţie.

Seara continuă cu Trivium, formaţie de heavy metal din Orlando, Florida (SUA), şi, în premieră la Bucureşti, galezii de la Bullet For My Valentine, cea mai spectaculoasă trupă metalcore din lume.

Festivalul va fi închis de headlenierii Rammstein, trupa germană promiţând fanilor din România un show incendiar din toate punctele de vedere.
Biletele pentru Rock The City 2013 se pot achiziţiona din reţeaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online pe eventim.ro.

Rock the City 2013 va avea loc la Complexul Romexpo din Bucureşti pe 27 - 28 iulie. Pe scena festivalului, la ediţiile anterioare, au urcat unele dintre cele mai mari nume ale rock-ului mondial precum Limp Bizkit, Metallica, Rammstein, Slayer, Megadeth, Whitesnake, Judas Priest, Guns N' Roses sau Evanescence.


×
Subiecte în articol: rock the city