x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Madonna a sosit la Bucureşti cu un avion privat

Madonna a sosit la Bucureşti cu un avion privat

25 Aug 2009   •   00:00


Avionul privat în care se afla Madonna  a aterizat pe Aeroportul Băneasa din Capitală în jurul orei 19:25.

Madonna este însoţită de echipa personală, formată din nu mai puţin de 34 de persoane.

Organizatorii trebuie să îi asigure în culise o sală de masaj, o cabină de duş cu hidromasaj, o sală de gimnastică, 500 de trandafiri albi şi roşii, iar cabinele trebuie tapisate cu mătase albă.

De la Aeroportul Băneasa, Madonna a fost preluată de o maşină blindată, menită să îi asigure o protecţie maximă, cu atât mai mult cu cât, în ultima perioadă, tot mai multe ameninţări au fost făcute la adresa sa.

Totodată, forţele de ordine au fost pregătite pentru sosirea reginei pop. Patru dubiţe negre, echipate cu sisteme de filmare ce redau imaginile pe nişte plasme din interior, au asigurat deplasarea divei prin Capitală.

Madonna a fost cazată, cel mai probabil, într-un hotel de lux de pe Calea Victoriei, aproape de Parcul Izvor. Ea va ocupa un apartament cu 4 camere, care are vedere spre piscina hotelului. Încă dinaintea sosirii sale, existau zvonuri potrivit cărora cântăreaţa ar urma să fie cazată la Radisson SAS.

Vedeta ar putea fi cazată în cel mai mare apartament al hotelului, cu patru camere, iar vederea va fi către piscina din interior. Se pare că staff-ul vedetei este cel care a încheiat contract direct cu reprezentanţii hotelului în urmă cu mai bine de două luni.

Membrii echipei Madonnei - 17 autocare şi 28 de trailere, în total 200 de persoane - au început să ajungă în Bucureşti marţi, în jurul orei 15. Au plecat de la Belgrad şi au intrat în ţară pe la Porţile de Fier.

Obosiţi după show-ul de luni seară din Serbia, câţiva dintre dansatorii Madonnei s-au refugiat în camerele unui hotel din centrul Capitalei. Alţii, însă, au vrut să inspecteze puţin zona şi au ieşit la plimbare.

Staff-ul a fost cazat la Marriott, Hilton şi Carol.
antena3.ro

×
Subiecte în articol: muzica video concert madona