x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica MAIDEN Ŕ LA CLUJ / Boss-ul şi gazonul

MAIDEN Ŕ LA CLUJ / Boss-ul şi gazonul

de Alex Revenco    |    08 Feb 2009   •   00:00

Aparent fără legătură, fotbalul şi muzica au totuşi ceva în comun. Ce se întâmplă, la noi, şi într-un caz şi în celălat, n-are nici o legătură cu ce este în lume, în domeniile respective.



În plus, "finanţatorii" echipelor noastre, băgaţi în seamă mai des decât antrenorii sau jucătorii, se întrec în declaraţii fanteziste. Recent, site-ul revistei muzicale "Maximum Rock" publica o "ştire de senzaţie": "Concert Iron Maiden la Cluj-Napoca..." cu puncte, puncte. Dacă redactorul s-a exprimat, astfel, cu reţinere, Arpad Paszkany e foarte sigur pe el şi promite tuturor clujenilor că va sărbători în cel mai original mod câştigarea titlului în acest sezon. Finanţatorul de la Cluj este hotărât să aducă formaţia sa preferată (Iron Maiden!) să cânte, dacă CFR iese din nou campioană. Urmează declaraţia boss-ului clujean: "Ascult multă muzică, în special heavy metal, Iron Maiden, Judas Priest. Am toate albumele formaţiilor respective. Dacă CFR păstrează titlul, la vară, la sfârşitul campionatului, promit că Iron Maiden va concerta la Cluj". În final, o concluzie "deşteaptă": "Merită sacrificat gazonul cu un aşa eveniment"(!?). Dacă e să luăm în serios cele declarate, deşi e greu, sunt de remarcat câteva aspecte:

1. Un concert cu o formaţie mare se "antamează" cu un an înainte.

2. În martie a.c., Iron Maiden susţin, în America de Sud, ultimele concerte din turneul mondial. 3. Toate marile stadioane ale lumii găzduiesc mari concerte rock, dar gazonul n-are niciodată de suferit!

×
Subiecte în articol: muzica maiden iron maiden