x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Năvodari: "Folk fără vârstă"

Năvodari: "Folk fără vârstă"

de Loreta Popa    |    04 Aug 2009   •   00:00



La sfârşitul săptămânii trecute, de la Vama Veche la Năvodari, de la mare la mic, litoralul românesc a trăit în ritmurile "Folk you!" şi "Folk fără vârstă", primul la a cincea ediţie, al doilea, la a treia. Joi, 29 iulie, şi sâmbătă, 1 august, Radio România Actualităţi a organizat două spectacole în tabăra de la Năvodari.

Ovidiu Mihăilescu şi Eugen Cristea au descoperit o formulă specială de a cânta împreună, iar succesul a întrecut chiar şi aşteptările acestora. Din acest motiv, vineri, 30 iulie, pe plaja de la Năvodari a avut loc o relansare a ultimelor apariţii discografice ale celor doi.

Autografele au fost date pe tricouri, pe CD-uri, dar şi pe cărţile Biblioteca pentru toţi, marca Jurnalul Naţional. Iată că îndemnul "Citeşte!" a fost urmat deja de cei mici... A fost pentru prima oară când ma­nifestarea "Folk fără vârstă" a descins într-o tabără estivală de elevi. Sâmbătă, 1 august, a avut loc cea de-a doua manifestare. De această dată, recitalul a fost susţinut de Ducu Bertzi, Eugen Cristea, Alina Manole, Adrian Cristescu şi Mihai Neniţă. Intrarea a fost liberă.

×
Subiecte în articol: muzica