x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Noua voce rock a României la Rezident Ex

Noua voce rock a României la Rezident Ex

de Alex Revenco    |    16 Feb 2014   •   17:03
Noua voce rock a României la Rezident Ex

Ca urmare a mai multor solicitări, termenul de trimitere a imprimărilor a fost prelungit până pe 20 februarie.
Secvenţele cu negativele pe care se poate înregistra, pot fi descărcate de la https://soundcloud.com/rezex-2/catedrala-brigadierii-camera, iar textele sunt la
https://www.dropbox.com/s/qejszq5uqeqcoog/Rezident_Ex.txt.

După înregistrarea vocii, mp3 -ul se trimite la rezidentex@gmail.com. Rezident Ex este un supergrup, alcătuit din muzicieni care au scris istorie în rockul românesc şi internaţional. Este vorba de Tavi Iepan (Progresiv TM, Cargo, Locatarii), Matthias Lange (Sinner, Metalium), Christian Podratzky (Pro Musica, Abra, Poems for Laila, Andy Clark), Adi Popescu (Metamorf, Cargo) şi Vali Potra (Abra, Blazzaj, A.G. Weinberger). 

Iată comunicatul Rezident Ex: “Această oportunitate, de a face parte din Rezident Ex şi de a ocupa postul de solist vocal, poate fi şansa pe care o aşteaptă mulţi vocalişti talentaţi. Pe noul solist vocal îl aşteaptă, pe lângă imprimările la cel de-al doilea album,  atât apariţii la festivaluri cât şi un turneu de promovare. Rezident Ex este o formaţie  cu o doză generoasă de umor, fără vedetisme, unde te poţi simţi, în scurt timp, ca într-o familie. Calitatea înregistrării nu este nicidecum un criteriu! Se asigură confidenţialitatea tuturor datelor transmise”.


×
Subiecte în articol: Rezident Ex