x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Omagiu Michael Jackson în Herăstrău

Omagiu Michael Jackson în Herăstrău

08 Aug 2009   •   00:00
Omagiu Michael Jackson în Herăstrău
Sursa foto: Dragos Savu/Jurnalul Naţional

Fanii lui Michael Jackson sunt aşteptaţi astăzi în Herăstrău şi la Teatrul Naţional pentru a-i aduce un omagiu prin dans idolului lor.



România se alătură fanilor din lumea întreagă şi creează în Capitală un scurt moment cu valoare de tribut pentru Michael Jackson. Peste 200 de persoane sunt aşteptate în această seară să-i aducă un omagiu prin dans, pe melodia "Beat it!". Evenimentul va avea două locaţii: Parcul Herăstrău (18:00-18:30) şi în scuarul din faţa Teatrului Naţional (19:30-20:00). Dacă vreţi să participaţi, dar totuşi nu ştiţi coregrafia, găsiţi la adresa http://www.youtube.com/watch?v=cb_tpz-QKzo un tutorial care vă va scoate din impas. Mai mult, înainte de cele două reprezentaţii va avea loc o repetiţie generală alături de 50 de dansatori profesionişti.

CRĂNGAŞI
Totodată, în Parcul Crângaşi, începând cu ora 20:00, vor susţine un recital Aiyana Lee Anderson şi Nicole Anderson. De origine română, Aiyana Lee Anderson are numai 8 ani. Albumul său de debut, "Who I Am", s-a vândut în aproape un milion de exemplare în Europa.

Micuţa Aiyana Lee a fost denumită "Copilul Motown" datorită faptului că tatăl său Jimmie Ray Ruffin se trage dintr-o familie de muzicieni celebri care au cântat într-o trupă a casei de producţie Motown.

×
Subiecte în articol: muzica michael jackson