x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Muzica pentru copii în filmul românesc: Un concert extraordinar într-un turneu național

Muzica pentru copii în filmul românesc: Un concert extraordinar într-un turneu național

de Magdalena Popa Buluc    |    31 Mai 2023   •   09:30
Muzica pentru copii în filmul românesc: Un concert extraordinar într-un turneu național

Opera Națională Română Cluj-Napoca are bucuria de a vă invita miercuri, 31 mai, la un concert vocal-simfonic susținut de Corul de copii Symbol Jean-Lupu al Patriarhiei Române și Orchestra Operei clujene.

Concertul va cuprinde muzică din îndrăgitele filme Veronica și Mama, ce au încântat de-a lungul timpului generații de copii și părinți organizat în cadrul Turneului Național pe care Corul de Copii, condus de Luminița Guțanu Stoian, îl desfășoară pe parcursul stagiunii muzicale 2022-2023.

Acest proiect reprezintă un act de promovare al artei muzicale cinematografice de factură românească, iar cei prezenți în sală vor avea parte de un program artistic unic prin concept şi extrem de atractiv prin orchestrațiile realizate special de maestrul Eugen Dan Drăgoi la partitura Mama şi maestrul Ioan Dobrinescu la partitura Veronica.

Ideea si conceptul îi aparțin dirijoarei Luminița Guțanu Stoian, iar spectacolul va avea parte de proiecții realizate de Media Team, coordonator Alexandra Moza. Prin acest concert dorim să readucem în faţa spectatorului muzica românească de film dedicată copiilor, totodată trezind apetitul tinerilor pentru muzica românească.

Sărbătorește Ziua copilului într-un mod cu totul special și vino alături de copilul tău la un spectacol ce te va reîntoarce în lumea copilăriei.

Descoperă alături de noi bucuria reconectării la emoția filmului românesc!

 

×