x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Padina Fest- rock la 1499 de m altitudine!

Padina Fest- rock la 1499 de m altitudine!

de Alex Revenco    |    03 Sep 2010   •   00:00
Padina Fest- rock la 1499 de m altitudine!

Cei care iubesc muntele & muzica au ajuns deja la primul festival desfasurat la peste 1400 de metri altitudine, Padina Fest. Evenimentul reuneste muzica, activitatile montane si filmul intr-un singur loc. Incepând de miercuri si pana sambata Platoul Padina din muntii Bucegi este centrul muzicii folk si rock, al filmelor care au participat de-a lungul anilor la Festivalul International de Film Transilvania, al distractiei si aventurii.

Organizatorii evenimentului au prezentat un concept nou de festival, iesit din tiparele clasice: 50.000 mp de distractie si adrenalina la 28 de km distanta de asfalt. Fanii muntelui gasesc la Padina nu numai obisnuitele trasee, dar si activitati de alpinism supervizate de salvamont (tiroliana, catarare, rapel) sau cursuri de alpinism pentru incepatori, precum si survoluri cu un balon pe aer cald deasupra masivului Bucegi.

Participantii  pot urmari filme ce au participat la Festivalul International de Film Transilvania la cel mai inalt cinematograf si au in fiecare seara concerte de muzica folk si rock. Organizatorii si-au propus ca obiective ale festivalului promovarea zonei turistice si a ecoturismului la mare altitudine dar si ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul turistic prin colectarea selectiva a deseurilor de pe traseele montane. Programul de astazi seara cuprinde urmatoarele recitaluri: Toulouse Lautrec (indie rock), Les Elephants Bizarres (indie rock), Kumm (alternative/indie), Suie Paparude (breakbeat/electro/alternativ)


Programul de sambata: Monarchy (metal/progresiv), Tapinarii (alternative/folk), OCS (alternativ)

Concertele incep la ora 18:00 in fiecare dintre zile, iar intrarea este libera. Mai multe detalii pe site-ul oficial www.padinafest.ro.

×
Subiecte în articol: muzica