x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Paul McCartney

Paul McCartney

de Alex Revenco    |    06 Feb 2009   •   00:00

Rockerul miliardar se însoară cu o milionară din New York



Cu o avere estimată la 1,45 miliarde de dolari, Paul McCartney rămâne cel mai bogat artist din muzica rock şi după ce fosta soţie, Heather Mills, a câştigat 50 de milioane în urma divorţului. Fostul Beatles (65 de ani)  s-a îndrăgostit din nou şi e pe cale să se însoare pentru a treia oară, cu Nancy Shevell (47 de ani).

ATRĂGĂTOARE. De această dată, "aleasa inimii" este o femeie de afaceri de succes, care nu urmăreşte banii lui Sir Paul, ea însăşi fiind milionară.

Vicepreşedinte la două companii din industria transporturilor, New England Motor Freight Inc. şi Shevell Group of Companies, Nancy e  caracterizată de cei care o cunosc drept "o femeie deosebit de atrăgătoare şi încrezătoare în propriile forţe". După ce s-a îndrăgostit de Paul, ea a divorţat anul trecut de soţul ei, Bruce Blakeman, alături de care a stat 23 de ani.

"Rămânând cu un singur picior, Heather (foto)  a dat dovadă de un curaj ieşit din comun"
Paul McCartney


Discuri pentru Player

TOM JONES
24 HOURS. Despre noul album al legendarului interpret se spune că este "cel mai important" din carieră, pentru că, în premieră, Tom Jones cântă şi propriile compoziţii. "Este un disc cu melodii cantabile, care mă reprezintă. De această dată m-am gândit serios la ce mi s-a întâmplat până acum, la viaţa mea pe acest pământ şi toate aceste gânduri am vrut foarte mult să le transform în muzică. Cu alte cuvinte, cine ascultă acest album îl va cunoaşte pe «adevăratul» Tom Jones", a mărturisit artistul.

ENIGMA  

SEVEN LIVES MANY FACES. Unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale din ultimii douăzeci de ani, Enigma are la activ peste 40 de milioane de discuri vândute în lumea întreagă şi 100 de Discuri de Platină, ocupând de cincizeci de ori ( !) locul 1 în topuri.  După cum se ştie, "eminenţa cenuşie" a acestui grup este muzicianul şi compozitorul Michael Creţu, care a colaborat de-a lungul anilor cu Mike Oldfield, Frank Farian, Boney M, Goombay Dance Band etc. şi, bineînţeles, cu Sandra, soţia sa.

KATY PERRY
ONE OF THE BOYS. Albumul de debut, care a avut un succes enorm în multe ţări ale lumii, conţine atât piese pop-rock ritmate, cât şi balade triste, toate având un caracter autobiografic. "La realizarea acestui album am pus de toate – şi sudoare, şi sânge şi lacrimi – de aceea îl simt ca pe propriul copil. Sper ca aceia care îl vor asculta să înţeleagă cine sunt cu adevărat şi de unde vin", a declarat Katy. "Hot N Cold", "Mannequin" şi "Waking Up in Vegas" se numără printre cele mai reuşite piese.

THALIA
LUNADA. Este al treisprezecelea album de studio înregistrat de frumoasa interpretă, considerată un adevărat superstar al muzicii latino. Produs de Emilio Estefan, discul a fost înregistrat după ce Thalia a devenit mămică. "Niciodată n-am înregistrat un album atât de uşor, totul parcă venea de la sine, nu aveam nici o grijă. Singura mea dorinţă era să-l termin mai repede, să mă întorc pe plajă alături de prietenii mei şi să ascultăm muzică sub clar de lună. De aceea am intitulat discul Lunada."

×
Subiecte în articol: muzica