x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Plushenko, King Of Ice, la Bucureşti

Plushenko, King Of Ice, la Bucureşti

28 Mar 2010   •   00:00
Plushenko, King Of Ice, la Bucureşti
5624-116876-evgeniplushenko.jpg"Ţarul" patinajului mondial, Evgeni Plushenko, a decis să demonstreze întregii lumi că este în continuare cel mai bun patinator al momentului, susţinând o serie întreagă de spectacole, în cadrul Kings on Ice - Olympic Tour 2010.

Cele mai importante figuri ale patinajului mondial, în frunte cu Plushenko, vor evolua la Bucureşti, la 11 aprilie, pe Patinoarul "Mihai Flamaropol". Este pentru prima dată în România, când un spectacol reuneşte numai campioni olimpici, mondiali şi europeni. Evgeni Plushenko şi Stephane Lambiel, câştigătorii Campionatului European de patinaj artistic din acest an, sunt doar două dintre marile nume ale patinajului mondial care vor readuce la Bucureşti magia dansului pe gheaţă.

În mai mult de 14 ani de carieră, Plushenko a câştigat 50 de medalii de aur în 76 de competiţii, scriind istoria patinajului artistic şi ridicând tehnica patinajului la un nou nivel, unanim apreciat de către public şi criticii de specialitate.

Elvis Stojko, triplu campion mondial, a declarat că "Plushenko are un exerciţiu impecabil şi este singurul care poate executa, fără ezitări, combinaţii pe care alţii nici nu le-au încercat, precum quad toe triple toe sau săriturile cu triplu ax", contribuind astfel la opinia generală care îl consideră pe Plushenko cel mai talentat şi faimos patinator din lume în acest moment. La spectacolul de la 11 aprilie, organizat de Amphitrion, biletele sunt 120, 180, 250, 350 şi 400 de lei, disponibile pe www.my­ticket.ro şi în reţeaua Diverta.

×
Subiecte în articol: spectacole