x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ronnie, un nou album

Ronnie, un nou album

de Alex Revenco    |    27 Aug 2010   •   00:00
Ronnie, un nou album

Luna viitoare, Eagle Records va edita noul lui disc solo, intitulat "Feel Like Playing".



Recent, chitaristul grupului Ro­lling Stones a semnat cu Eagle Records, unde urmează să apară - la 27 septembrie- noul său ma­terial discografic.
Cu acest prilej, Lindsay Brown, managerul casei de discuri, a decla­rat: "Suntem onoraţi că un artist de talia lui Ronnie Wood a ales Eagle Re­cords". La care Ronnie a avut ur­mă­toareare­plică: "Cei de la Eagle Records au înţeles exact ce îmi trebuie pentru acest disc şi îi vor da im­bol­dul pe care îl merită atât în Ma­rea Britanie, cât şi în restul lu­mii".

SLASH ŞI FLEA. Albumul va conţine 12 piese nou-nouţe, realizate de Ronnie Wood împreună cu  muzicieni de calibru precum Slash, Flea, Billy Gibbons, Kris Kristofferson, Bobby Womack, Ian McLagan şi mulţi alţii. Este prima "ştire despre muzică" în care este im­plicat Ronnie Wood, până acum el fiind "favoritul" tabloi­delor.

ARE PATRU COPII. Acestea i-au comentat problemele cu alcoolul, aventurile extraconjugale, divorţul de Jo Wood (născută Karslake), fost fotomodel. După cum se ştie, Jo a obţinut un divorţ rapid în baza adulterului comis si recunoscut de celebrul său soţ. Mariajul rockerului de 63 de ani s-a destrămat în 2008, când el a părăsit domici­liul conjugal din Londra, pentru a pe­trece zece zile în Irlanda alături de rusoaica Ekaterina Ivanova, cu 40 de ani mai tânără decât el.




DISCURI PENTRU PLAYER
The Orb feat. David Gilmour ● Metallic Spheres. Vizionarul grup englez de "ambient/ house" colaborează cu faimosul chitarist de la Pink Floyd, după ce a lucrat deja cu Graham Nash, o altă legendă a mu­zicii. Proiectul "Metallic Spheres" a fost gândit în două părţi, "Metallic Side" (24:48) şi "Spheres Side" (25:09), şi va fi lansat în trei variante: dublu CD Deluxe Edition, digital download şI disc vinyl.

Manic Street Preachers ● Postcards From A Young Man. Al zecelea album de studio al celebrului grup este prefaţat de single-ul  "(It's Not War) Just The End Of Love", ce va fi lansat la 13 septembrie - în timp ce albumul va apărea o săptămână mai târziu. Apropiat ca stil de "Send Away The Tigers" sau "Everything Must Go", noul disc MSP are refrene greu de uitat şi versuri simple, directe.

Mike Posner ● 31 Minutes to Takeoff. Este albumul de debut al tânărului interpret, compozitor şi producător american. În martie 2009, Mike şi-a lansat primul mixtape, "A Matter of Time", prin iTunesU, având un succes neaşteptat la studenţi. După ce a cântat la party-uri de-a lungul Americii, a atras atenţia caselor de discuri, semnând un contract cu J Records, o subsidiară a Sony Music.

×
Subiecte în articol: muzica ronnie wood