x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Se deschide Muzeul rockului romanesc cu Iris in rolul principal

Se deschide Muzeul rockului romanesc cu Iris in rolul principal

19 Iun 2012   •   14:38
Se deschide Muzeul rockului romanesc cu Iris in rolul principal

Club A deschide miercuri, 20 iunie, ora 18:00, muzeul rockului romanesc, cu Iris in rolul principal. Club A Rock Museum face parte din proiectul Club A Music Café care se defineste ca un loc de intalniri face to face cu diversi artisti: muzicieni, scriitori, arhitecti, personalitati culturale, actori, regizori.

Iris, o legenda vie a muzicii romanesti, in 35 de ani de cariera muzicala, si-a pastrat fidel publicul, cucerind, pe parcursul timpului, noi si noi fani.

“Corabia cu panze', “Cine ma striga in noapte', “Trenul fara nas', “Pe ape', “Strada ta', “Ultima Toamna', “Tot zbor', “Somn bizar', “Baby', “Mirage', “De vei pleca', “Sa nu crezi nimic' , “Iris Maxima', “Tacerea ta', “Cat as vrea sa zbor' si acum in 2012 o colaborare inedita impreuna cu Puya, “O lume doar a lor', reprezinta doar cateva dintre mega-succesele grupului, de-a lungul anilor.

Iris inseamna: 16 albume, 3 maxi-single-uri si un DVD/VHS, peste 5.500 de concerte, iar in 22 iunie 2012 o noua fila pentru istorie va fi completata cu un super concert aniversar in Piata Constitutiei.

'IRIS – O lume doar a lor – 35 de ani'- albumul aniversar ce va fi lansat in anul 2012 la Cat Music va contine 14 piese, 7 single-uri reinterpretate, parte din istoria trupei si 7 piese noi, viitoare hituri ale trupei.

In acelasi timp, 'IRIS – 35 de ani' este un album dedicat fanilor trupei si realizat chiar de catre acestia. Cele 7 piese legenda care vor figura pe noul material IRIS au fost alese chiar de fani prin votarea acestora in intervalul 14 decembrie 2011 – 29 februarie 2012 pe site-ul oficial IRIS. Cele 7 piese castigatoare sunt Floare de IRIS, Strada ta, Trenul fara nas, Somn bizar, Baby, Pe ape si Noaptea.

Lansarea albumului va coincide cu mega concertul aniversar 'IRIS – 35 de ani' programat pentru 22 iunie 2012, in Piata Constitutiei. Acesta va fi un show spectaculos, care va surprinde esenta activitatii de 35 de ani ai trupei, un spectacol la care fanii vor fi martori la scrierea unei noi pagini in istoria IRIS .


×