x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Shakira va lansa un nou album după o pauză de şapte ani

Shakira va lansa un nou album după o pauză de şapte ani

de Redacția Jurnalul    |    15 Feb 2024   •   23:35
Shakira va lansa un nou album după o pauză de şapte ani
Sursa foto: Hepta

Cântăreaţa Shakira va lansa pe 22 martie primul ei LP complet după o pauză de şapte ani, care se va intitula "Las Mujeres Ya No Lloran", a relatat joi revista Variety.

"Femeile nu mai plâng" este traducerea în limba română a titlului albumului, care face trimitere la cea mai citată replică a Shakirei din single-ul ei "Music Sessions Vol. 53", lansat alături de Bizarrap şi premiat cu Latin Grammy.

Noul album constă în 16 piese: opt cântece noi, un remix şi şapte single-uri care au fost lansate în perioada recentă, inclusiv "Music Session Vol. 53" ft. Bizarrap, "TGQ" ft. Karol G, "Te Felicito" ft. Rauw Alejandro şi "Copa Vacia" ft. Manuel Turizo.

Precedentul album de studio al cântăreţei Shakira, "El Dorado", a fost lansat în 2017 şi a inclus colaborări cu Maluma, Nicky Jam, Prince Royce şi Carlos Vives.

Noul album al Shakirei marchează debutul lansărilor sale pe vinil, oferind patru ediţii cu coperte distincte, fiecare fiind însoţită de o variantă exclusivă de vinil colorat. Ediţia Safir va fi oferită exclusiv pe Amazon, în timp ce ediţia Rubin va fi disponibilă doar pe Target. Fanii pot găsi ediţia Smarald exclusiv pe site-ul oficial al Shakirei, iar ediţia Diamant va fi comercializată de toţi retailerii importanţi.

În ultimul an, Shakira a câştigat premiile Latin Grammy la categoriile "cântecul anului" şi "cel mai bun cântec pop" cu single-ul "Music Sessions Vol. 53" şi premiul Latin Grammy la categoria "cea mai bună interpretare/fusion urban" cu cântecul "TQG". "Music Sessions Vol. 53" a devenit totodată cântecul în limba spaniolă cu cele mai multe difuzări în streaming într-o singură zi din întreaga istorie a platformei Spotify.

Vedeta columbiană a fost totodată recompensată cu Video Vanguard Award la gala MTV Video Music Awards 2023, unde a susţinut un recital de 10 minute ce a inclus, printre altele, cântecele "She Wolf", "Te Felicito" şi "TQG".

×