x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Solistul AC/DC se retrage?

Solistul AC/DC se retrage?

de Alex Revenco    |    06 Aug 2009   •   00:00
Solistul AC/DC se retrage?
Sursa foto: /Sony Music BMG

Mai mare decât colegii de formaţie, Brian Johnson crede că este "prea bătrân pentru rock".



Într-un interviu recent, solistul legendarului grup AC/DC a zis că "se gândeşte serios să se retragă". El a povestit cum i-a spus chitaristului Malcolm Young că la sfârşitul actualului turneu mondial va renunţa la concerte, dar Malcom i-a replicat: "Nu te vom lăsa să faci asta".

CEL MAI BĂTRĂN CĂINE. Johnson (61 de ani), care-şi va publica în octombrie autobiografia "Rockers and Rollers", mărturiseşte: "Îmi este greu şi nu e vorba despre persoana mea, ci despre vârstă. Încerc să mă menţin în formă, mai ales că iubesc formaţia asta..., dar ceilalţi colegi au 50 şi ceva de ani, iar eu sunt cel mai bătrân câine din regiment. Recunosc, sunt egoist, însă nu vreau ca publicul să spună despre mine: «Uite-l şi pe ăsta (poor old fucker), cum îl duce formaţia în spinare!»".

Discuri pentru Player

A-ha
Foot of the Mountin.
Noul disc marchează reîntoarcerea la sound-ul pop clasic, care i-a transformat pe cei de la a-ha într-unul dintre marile nume ale muzicii internaţionale, cu vânzări de peste 36 de milioane de albume.

Benny Andersson Band
Story Of A Heart.
Este un album care se întoarce la rădăcinile muzicale ale legendarei formaţii ABBA. Conţine 14 dintre cele mai importante melodii de pe cele trei albume lansate în Suedia de Benny Andersson Band.

Harry Potter
Original soundtrack.
Compusă de Nicholas Hooper, coloana sonoră continuă să dezvolte teme similare cu cele din Ordinul Phoenix, punând în evidenţă aspectele sumbre ale celui mai nou episod, Harry Potter and the Half-Blood Prince.


×
Subiecte în articol: muzica