x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Therion, concert live, în noiembrie

Therion, concert live, în noiembrie

09 Sep 2010   •   00:00
Therion, concert live, în noiembrie

După succesul de acum patru ani, cu "Therion Goes Classic"', suedezii revin în România pentru a-şi prezenta noul material discografic intitulat "Sitra Ahra".

La "Therion Goes Classic" a participat Orchestra Naţională Radio şi Corul Academic Radio, fiind primul concert din istoria grupului alături de un cor şi orchestră. Spectacolul din 22 noiembrie, de la Arenele Romane din Bucureşti, va avea loc într-un cort special amenajat şi încălzit prin instalaţii de climatizare de mare putere.

El face parte din turneul "Sitra Ahra Tour 2010" şi traversează nu mai puţin de 25 de ţări, printre care şi România. În deschiderea suedezilor vor urca pe scenă Loch Vostok (trupă de metal progresiv) din Suedia şi Leprous, tot metal progresiv, din Norvegia. Biletele s-au pus în vânzare în reţeaua Eventim (Magazinele Germanos, Librăriile Humanitas, Orange, Vodafone), la următoarele preţuri: 85 de lei - până la 10 noiembrie 2010, 95 lei - între 10 şi 21 noiembrie; 110 lei - în ziua concertului, 22 noiembrie, disponibile numai la intrare. Mai sunt 30 de bilete VIP, de 125 de lei.

×
Subiecte în articol: muzica