x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica "This Is It" vine pe 30 octombrie

"This Is It" vine pe 30 octombrie

de Sebastian S. Eduard    |    15 Aug 2009   •   00:00
"This Is It" vine pe 30 octombrie
Sursa foto: Kevin Mazur/AFP PHOTO/MEDIAFAX

Premiera mondială (şi prin urmare şi cea românească) a filmului "This Is It" va avea loc la 30 octombrie. Filmul, realizat din înregistrările ultimelor repetiţii ale legendarului artist şi din colaje ale imaginilor surprinse în culise, va fi lansat pe ecrane la 30 octombrie, cu imagine High Definition şi sunet Digital.



Începând cu 30 octombrie, întreaga lume se va putea bucura de cele mai bune locuri la concertul final al lui Michael Jackson, datorită companiilor Sony Pictures Entertainment şi Sony Music Entertainment, care vor difuza ultimul concert al lui Michael Jackson, "This Is It". Filmul este realizat prin selecţia unor secvenţe din sute de ore de repetiţii sau înregistrări din culise, filmate cu imagine high definition şi sunet digital de cea mai înaltă acurateţe, ce-l prezintă pe îndrăgitul cântăreţ  în timp ce se pregătea pentru seria de concerte de la Londra. Filmul, care va oferi şi secvenţe în 3-D, va prezenta o retrospectivă unică asupra carierei artistului şi va conţine interviuri cu cei mai apropiaţi prieteni şi colaboratori ai acestuia.

"This Is It" va oferi fanilor lui Jackson şi iubitorilor de muzică din toată lumea o perspectivă rară asupra evenimentelor din culise, a carierei artistului, a modului cum se pregătea pentru cel mai fantastic spectacol pe care l-ar fi susţinut vreodată.

Filmul va oferi ocazia spectatorilor de a trăi o experienţă inedită, ca şi când s-ar afla la concert, în imediata apropiere a scenei, combinată cu lungi secvenţe documentare, care le arată modul meticulos în care se pregătea Jackson pentru spectacolele de la Londra, din toamna acestui an.

PASIUNE ŞI CREATIVITATE
Kenny Ortega, regizorul şi partenerul de creaţie al lui Jackson pentru concertul "This Is It", spunea: "Lumea va vedea ceea ce echipa noastră a trăit pe viu, participând la implicarea, pasiunea şi creativitatea pe care le dedica Michael acestui proiect. El a fost arhitectul concertului «This Is It», iar noi am fost constructorii lui. Înregistrările care încep cu fazele iniţiale ale producţiei şi continuă cu repetiţiile tehnice de la Staples Center din L.A. vi-l vor arăta pe Michael aşa cum era, permanent implicat în toate aspectele producţiei, de la punerea în scenă şi coregrafie şi până la muzică, lumini, scenografie sau concepţia decorurilor sau a clipurilor publicitare. Ele vă vor prezenta un Michael care a fost unul din cei mai mari entertaineri ai lumii şi unul dintre cele mai creative talente ale industriei muzicale. «This Is It» a fost cea din urmă realizare scenică a lui Michael, şi chiar dacă ea nu este o operă terminată, cred că vă va arăta cât de mult iubea Michael această muncă de creaţie şi că el se îndrepta cu siguranţă spre încă un triumf artistic".

×
Subiecte în articol: muzica michael jackson,