x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Trupa Queen, pe primul loc la vânzări în Marea Britanie, cu albumul „Live Around The World”

Trupa Queen, pe primul loc la vânzări în Marea Britanie, cu albumul „Live Around The World”

10 Oct 2020   •   15:14
Trupa Queen, pe primul loc la vânzări în Marea Britanie, cu albumul „Live Around The World”

La 50 de ani de la înfiinţare, rockerii de la Queen sunt tot numărul 1, albumul lor, „Live Around The World” s-a vândut mai bine decât noul album Bon Jovi sau decât un album de K-Pop. Au trecut 25 de ani de când un album Queen nu a mai fost în vârful topului din Marea Britanie.

Queen s-au întors în vârful topului britanic pentru prima oară din 1995. Concertul lor, „Live Around The World” a avut parte, săptămâna aceasta, de competiţie serioasă din partea unei trupe de K-pop şi din partea fostei Spice Girl, Melanie C.

Este al 10-lea album Queen care ajunge pe primul loc în top şi primul de când cântăreţul american Adam Lambert s-a alăturat trupei.

„Numărul 1 - numărul meu preferat", a spus toboşarul Roger Taylor.

Şi chitaristul Bryan May a mulţumit fanilor pe Instagram: „Wow, am reuşit! Pe primul loc în Marea Britanie şi în Australia!”.

„Live Around The World” e al 8-lea album live al britanicilor şi conţine interpretări ale unor piesa clasice precum „Don't Stop Me Now”, „Radio Ga Ga”, „We Are The Champions” sau „We Will Rock You”.

Albumul a fost lansat în semn de mulţumire pentru fani, după ce turneul rockerilor de anul acesta a fost anulat din cauza pandemiei.

Queen a cântat alături de solistul Adam Lambert şi la noi în ţară, în 2016, în Piaţa Constituţiei.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: trupa queen