x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Trupa The Stooges are un nou chitarist

Trupa The Stooges are un nou chitarist

07 Sep 2009   •   00:00

James Williamson a fost desemnat de Iggy Pop să fie noul chitarist al trupei The Stooges, cu care a mai colaborat la albumul "Raw Power", lansat în 1973, informează nme.com.



Iggy And The Stooges urmează să cânte alături de chitaristul James Williamson în 2010 la Festivalul "All Tomorrow's Parties" din Marea Britanie. Acest festival, care se va desfăşura în zilele de 2 şi 3 mai, va marca prima apariţie a lui James Williamson alături de trupa The Stooges din 1974, după albumul "Raw Power", lansat în 1973. James Williamson a declarat pentru revista Rolling Stone că a primit un telefon de la Iggy Pop, care l-a întrebat dacă vrea să cânte din nou la chitară. "Mi-am spus: «La dracu', hai s-o facem!».

Am repetat cântece de pe albumele «Raw Power», «The Stooges», «Fun House» şi «Kill City». Spre finalul repetiţiilor, totul suna foarte bine", a explicat James Williamson. El a mărturisit cu această ocazie că ar putea chiar să lanseze câteva piese noi alături de vechii lui colegi de trupă. James Williamson îl înlocuieşte astfel pe Ron Asheton, fostul chitarist al trupei The Stooges, decedat în luna ianuarie.

×
Subiecte în articol: muzica