x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Trupe grele la Rock the City. Abonamentul pe trei zile este 180 de lei

Trupe grele la Rock the City. Abonamentul pe trei zile este 180 de lei

de Alex Revenco    |    07 Mar 2012   •   15:25
Trupe grele la Rock the City. Abonamentul pe trei zile este 180 de lei

Marcel Avram sI D&D East Entertainment au anuntat primele formatii participante la Rock the City 2012, programat in weekend-ul 29 iunie- 1 iulie, la Romexpo. Guns N' Roses, Saxon, The Cult, Godsmack, Machine Head, Black Label Society, Pentagram, Ugly Kid Joe, Within Temptation, Lostprophets (sI nu Lastprofit!... a glumit Marcel Avram) sI Sweet Savage vor urca pe scena festivalului, urmand ca in urmatoarele doua -trei saptamani sa fie anuntate inca trei trupe de 'afara'. Inca nu se stie sigur, dar este probabil ca afisul final sa contina sI trei trupe tinere, din Romania.

METALE GRELE
Festivaluri asemanatoare vor avea loc sI in 'vecini', la Sofia sI Istanbul, dar nu cu toate sI nici aceleasi trupe care vin la Bucuresti. Daca The Cult, Saxon sI Guns N' Roses sunt istorie sI nu au nevoie de prezentare, cateva vorbe despre celelalte formatii de la Rock the City 2012. Machine Head din California este una dintre cele mai importante trupe heavy metal din lume si a scos anul trecut albumul 'Unto the Locust'. Godsmack face parte din noul val al metalului american sI are in Sully Erna (compozitor, textier, solist vocal) unul dintre cei mai tari artisti de gen din lume. In urma cu doi ani, Godsmack a lansat excelentul long play 'The Oracle', locul 1 in Billboard 200. Lostprophets, cea mai valoroasa sI cunoscuta formatie de gen din Tara Galilor, urmeaza sa lanseze in luna aprilie a.c, un nou album, intitulat 'Weapons'. Black Label Society, trupa chitaristului Zakk Wylde (ex- Ozzy Osbourne) s-a infiintat in 1999 sI anul trecut a lansat 'The Song Remains No The Same' (!), ce va fi prezentat, partial, sI la Bucuresti. In anii '90 toate radiourile difuzau 'Everything About You' sI 'Cat's in the Cradle', hiturile grupului californian Ugly Kid Joe, reunit in 2010 dupa cativa ani de pauza. Legendarul grup american Pentagram, infiintat in 1971 sI renumit pentru show-urile spectaculoase, a inregistrat anul trecut un nou album, 'Last Rites'.

Sweet Savage, cea mai putin cunoscuta trupa de pe afis, s-a infiintat in 1979 in Belfast, Irlanda de Nord sI l-a avut (la un moment dat) in componenta pe Vivian Campbell. Acesta va deveni faimos alaturi de Ronnie James Dio (R.I.P), Whitesnake sI Def Leppard
In reteaua Eventim, s-au pus in vanzare abonamentele la Rock the City: 180 de lei in Normal Circle, 270 lei- Golden Circle sI 450 de lei la VIP.

×
Subiecte în articol: rock the city rock the city 2012