x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Trupe tinere la Stufstock 2010

Trupe tinere la Stufstock 2010

de Alex Revenco    |    11 Aug 2010   •   00:00
Trupe tinere la Stufstock 2010

Ajuns la a opta ediţie, festivalul din acest an are loc, între 16 şi 22 august, pe plaja din Vama Veche, unde intrarea este liberă. Organizatorii au anunţat că "ostilităţile" se vor desfăşura pe trei scene, de această dată - scena Rock, scena Fusion World şi scena Newcomers - cu trupe rock consacrate dar şi cu muzică nouă, pe care o susţine, ca în fiecare an.

Trupele noi calificate pentru finala care va avea loc în Vama Veche sunt, în ordine alfabetică: Addiction, Chester, Cuantune, East Roots, Rava, Robin and the Backstabbers, Schiltz, Stonebox, The Da-Da, Tiptil, Up to Eleven, White Walls (foto).Iată şi lista formaţiilor consacrate care vor susţine recitaluri la Stufstock 2010: Zob, Implant pentru refuz, Nicu Alifantis & Zan, Urma, Luna Amară, Kumm, byron, Altar, OCS, Zdob şI Zdub, Trupa Veche, PhenomenOn. Alături de concertele cu care Stufstock-ul şi-a obişnuit deja publicul, în vara aceasta festivalul - produs de compania Capricorn & Capricorn Productions - devine mult mai complex, susţinând şi alte forme de exprimare artistică: filmul, fotografia, literatura, teatrul, toate sub umbrela eco.

Unul dintre noile proiecte este intitulat Filmstock şi este un prim pas către un festival de film integrat în conceptul Stufstock. Rock'n roll şi film, un nou mod în care cultura cinematografică este privită relaxat, într-un mediu informal şi apreciată pentru ceea ce este. Filmstock va avea loc pe terasa Hand din Vamă, între 16 şi 18 august şi se va bucura de atmosfera de festival a Stufstock-ului, oferind proiecţii speciale, retrospective ale unor festivaluri cu selecţii foarte bune din România, workshopuri pentru cei interesaţi de cinema, cu participarea profesioniştilor de cinema din ţară şi din străinătate, şi un concurs ale cărui filme câştigătoare vor fi prezentate pe scenele Stufstock, în pauzele dintre concerte, în fiecare seară. Toate acestea fac din Filmstock unul dintre cele mai promiţătoare noi concepte Stufstock pentru viitor.

×
Subiecte în articol: muzica