x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ultimele / Pentru concertul Nazareth mai sunt 1.500 de bilete

Ultimele / Pentru concertul Nazareth mai sunt 1.500 de bilete

12 Mar 2009   •   00:00
Ultimele / Pentru concertul Nazareth mai sunt 1.500 de bilete

Nu este o surpriză faptul că biletele pentru Nazareth se vând foarte bine, la concertul legendarului grup, din data de 26 aprilie din Bucureşti, au mai rămas nevândute doar o 1.500 de bilete.



Spectacolul de la Bucureşti este inclus în turneul de promovare a celui mai recent album, intitulat “The Neuz” (lansat în februarie 2008), turneul fiind suprapus şi cu aniversarea a 40 de ani de existenţă a formaţiei. Intitulat “40th Anniversary Tour”, turneul a început anul trecut, la 25 ianuarie, în Suedia şi trece prin  18 ţări din trei continente, continuând şi în acest an, grupul britanic bucurându-se de un succes extraordinar. Trebuie menţionat că show-ul Nazareth de la Bucureşti, ce va fi “deschis” de formaţia autohtonă Trooper, nu va mai avea loc la Arenele Romane, ci în Hală. Potrivit organizatorilor de la Kompas Events, “Pentru a nu avea surprize şi distracţia să fie maximă, s-a schimbat locaţia concertului Nazareth, astfel că vremea nefavorabilă şi mijloacele de transport nu vor mai fi o problemă.”

Noua locaţie este Hala, o sală de concerte nouă şi modernă, ce dispune de toate facilităţile unei săli de concert europene, clădirea fiind pe Bdul Mihai Bravu, la numărul 475, situată în vecinătatea staţiei de metrou Mihai Bravu. De şapte ani încoace, în aceeaşi componenţă, Nazareth va evolua la Bucureşti în formula standard: Dan McCafferty – solist vocal, Jimmy Murrison – chitară, Pete Agnew – bass şi Lee Agnew – tobe. Ei vor cânta următoarele melodii: “Beggars Day”, “Keep On Travellin”, “Razamanaz”, “This Flight Tonight”, “Day At The Beach”, “My White Bicycle”, “Holiday”, “Enough Love”, “Bad Bad Boy”, “Whiskey Drinkin’ Woman”, “The Gathering”, “Expect No Mercy”, “See Me”, “Hair Of The Dog”, “Love Hurts”, “Morning Dew”, la care se adaugă două bisuri, “Night Woman” şi “This Flight Tonight”. Ultimele bilete la Nazareth se găsesc în reţeaua Diverta şi la www.ticketpoint.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro.

×
Subiecte în articol: muzica