x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica VIDEO: Beyonce a arătat presei cât de bine cântă live imnul naţional

VIDEO: Beyonce a arătat presei cât de bine cântă live imnul naţional

01 Feb 2013   •   16:28
VIDEO: Beyonce a arătat presei cât de bine cântă live imnul naţional

Beyonce a afirmat joi că a cântat imnul naţional, la ceremonia de învestire a preşedintelui Barack Obama, pe propria sa voce deja înregistrată. Dar "voi cânta live duminică", la spectacolul din pauza Super Bowl, a afirmat cântăreaţa la conferinţa de presă consacrată finalei Ligii profesioniste de fotbal american (NFL), care va avea loc la New-Orleans, potrivit Agerpres.

Beyonce este suspectată că a cântat play-back "Star Spangled Banner" în faţa sutelor de mii de persoane prezente la Washington pe 21 ianuarie, la învestirea preşedintelui, după ce marina a spus că orchestra sa a făcut play-back.

"Cânt mereu live", a arătat ea joi, "dar, din nefericire, nu am avut timp să repet cu orchestra pentru învestitură fiindcă am făcut repetiţii pentru Super Bowl". "În astfel de situaţii, se înregistrează o bandă, în cazul în care apar probleme; aşa încât am cântat pe fondul unei benzi înregistrate", a mai spus ea.

Pentru a demonstra că poate cânta foarte bine live, Beyonce şi-a început intervenţia la marea conferinţă de presă cu un "Star Spangled Banner" cântat a cappella, după ce a cerut presei să se ridice în picioare.




×
Subiecte în articol: beyonce imn voce inaugurare