x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură PANDEMIC EYES - studiu foto despre emoții și sentimente ținute sub mască

PANDEMIC EYES - studiu foto despre emoții și sentimente ținute sub mască

de Magdalena Popa Buluc    |    09 Iun 2021   •   19:32
PANDEMIC EYES - studiu foto despre emoții și sentimente ținute sub mască

Joi, 10 iunie, de la 18:00, Acuarela vă așteaptă la o documentare fotografică despre emoții și sentimente ținute sub mască. Ce spun ochii și cum suntem percepuți de ceilalți în timpul pandemiei?

 

Concluziile cercetării fotografice vor fi trase la expoziție. Fiecare fotografie va fi însoțită de un text al subiectului, iar vizitatorii vor observa relația dintre percepția emoției ochilor și emoția reală a subiecților.

 

Fotografi: Florin Cristache și Ștefan Vartolomei
Curator: Alexandra Bujeniță

 

Acuarela - Str. Polonă nr. 40 

Joi, 10 iunie, 18:00

 

Subiecții studiului foto: Ariel Constantinof, Miruna Berescu, Carla Teaha, Dragos Gurarosie, Raisa Beicu, Mihnea Ghilduș, Stella Badea, Mihaela Simirea, Andrei Barbu, Alexandra Betiu, Vania Pierşinaru, Petre Fumuru, Alina Cristache.

 

 

Florin Cristache este un fotograf profesionist care scrie povești prin fotografii scoase din tipare fiind mereu atras de proiecte atipice. Absolvent al Facultății de Arhitectură, Florin îmbină fotografia și arhitectura prin lentilele aparatului concentrându-se pe simplitate și concept.

 

Ștefan Vartolomei este fotograf profesionist de 15 ani și a debutat cu fotografia de eveniment. Ulterior, a fost comisionat pentru proiecte comerciale, însă fotografia de artă îi pune creativitatea la încercare în fiecare zi.

 

Eveniment realizat în aer liber în condiții de siguranță în cadrul Romanian Design Week - RDW DESIGN GO.

 

 

 

×