x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru “Boeing, Boeing”: Teatru cu show culinar (întâmplat în pauză, în faţa sălii de cinema)

“Boeing, Boeing”: Teatru cu show culinar (întâmplat în pauză, în faţa sălii de cinema)

de Sebastian S. Eduard    |    04 Apr 2013   •   18:25
“Boeing, Boeing”: Teatru cu show culinar (întâmplat în pauză, în faţa sălii de cinema)

Dupa succesul show-urilor culinare din pauza spectacolului de comedie Boeing Boeing din 2 februarie si din 9 martie, de Ziua Clatitelor si, respectiv, de Mucenici, Fundatia Levantis organizeaza un nou eveniment special.

La cererea publicului, primul spectacol Boeing Boeing din luna aprilie va avea loc intr-o zi de joi, in data de 4 aprilie, de la ora 20.30. Spectacolul se joaca in sala Epika din Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City.

Si pentru a sarbatori venirea efectiva a primaverii, Echipa Boeing Boeing, cu sprijinul restaurantului cu specific spaniol Alioli si al companiei Franke, le va face o inedita surpriza tuturor spectatorilor. Astfel, in timpul pauzei ei vor putea urmari un show culinar deosebit in timpul caruia se vor putea delecta cu delicioasa tortilla spaniola stropita cu sos Alioli si asezonata din plin cu hohote de ras. O alta frumoasa surpriza o reprezinta faptul ca in timpul show-ului culinar spectatorii vor putea interactiona si cu o parte dintre personajele din piesa (interpretate de Aurelian Temisan, Maria Buza, Monica Davidescu, Raluca Ghervan, Tania Popa si Lucian Ghimisi).

Boeing Boeing este una dintre cele mai produse comedii frantuzesti de situatie din lume care se joaca cu mare succes in Europa, SUA (unde a castigat si 2 premii Tony) si Asia.

×