x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Spectacolul “FLORI PRINTRE RÂNDURI”, de Liana Iovu, în PREMIERĂ în Sibiu

Spectacolul “FLORI PRINTRE RÂNDURI”, de Liana Iovu, în PREMIERĂ în Sibiu

11 Noi 2013   •   00:18
Spectacolul “FLORI PRINTRE RÂNDURI”, de Liana Iovu, în PREMIERĂ în Sibiu

Spectacolul de teatru “FLORI PRINTRE RÂNDURI”, de Liana Iovu, va avea premiera marţi, 12 noiembrie în Sibiu, la Aviator Pub, spaţiu care este situat în Piaţa Mică nr. 27 - se arată într-un comunicat primit la redacţie.

“FLORI PRINTRE RÂNDURI” este un text despre prietenie, despre tentaţii, despre oameni dragi care nu mai sunt printre noi, despre conflicte armate, dar şi despre Sibiu, Harry Florarul fiind unul dintre personaje. “FLORI PRINTRE RÂNDURI” este despre libertate şi zbor.

“Este un text care se potriveşte perfect în Aviator Pub, acţiunea spectacolului având loc într-o cafenea. FLORI PRINTRE RÂNDURI este o călătorie în locuri fascinante, dar şi în locuri mai puţin plăcute. Este şi cu râs şi cu plâns”, a spus Liana Iovu.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Andrada Grosu, Andrada Poplăcean, Mihaela Şandru, Ciprian Isidor. Muzica este semnată de Silent Strike şi Kazi Ploae.

“FLORI PRINTRE RÂNDURI este o experienţă nouă şi interesantă pentru mine. Totul a pornit de la un one woman show. Este o situaţie de viaţă autentică şi fără artificii. Poveştile personajelor sunt comice, dar nu hilare, sunt triste, dar nu tragice. Sunt sigură că este o poveste care poate ajunge la oricine şi în care fiecare se poate regăsi fără prea multe eforturi. Este un spectacol simplu care oferă relaxare, linişte şi energie pozitivă”, a mărturisit actriţa Andrada Grosu.

×