x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru În week-end, piesa românească "Dumnezeu se îmbracă de la second-hand" de Iulian Margu, regizată de Ion Caramitru, ține afișul on-line!

În week-end, piesa românească "Dumnezeu se îmbracă de la second-hand" de Iulian Margu, regizată de Ion Caramitru, ține afișul on-line!

de Magdalena Popa Buluc    |    12 Mai 2020   •   21:32
În week-end, piesa românească "Dumnezeu se îmbracă de la second-hand" de Iulian Margu, regizată de Ion Caramitru, ține afișul on-line!

O nouă săptămână de conferințe online, la TNB. În week-end, pentru a treia săptămână consecutiv, după "Năpasta" de I.L. Caragiale și "Allegro, ma non troppo" de Ion Minulescu, piesa românească își revendică un loc privilegiat. Și acest final de săptămână ne oferă șansa de a reîntâlni o parte dintre actorii pe care noi, ca și dumneavoastră așteptăm să-i reîntâlnim în sălile teatrului. Până atunci, vă prezentăm programul pe care îl veți putea urmări de luni până duminică, pe canalul de Youtube al Teatrului Național din București.

Amintim adresa la care, din 24 martie 2020, vă dăm întâlnire zi de zi:

(http://www.youtube.com/c/TeatrulNaţionalILCaragialeBucureşti).

 

Vă reamintim și noul program al Conferințelor TNB - online. Acestea sunt difuzate de luni până joi, câte un titlu pe zi, începând cu ora 14.00. Conferințele TNB on-line rămân însă disponibile pentru vizionare pe canalul de youtube al TNB și după încheierea transmisiei live.

Conferințele pe care le puteți vedea în săptămâna 11- 17 mai:

11 mai - Georgeta Filitti: România regală în La Belle Epoque

12 mai - Adrian Vasilescu - Religia şi vedeta

13 mai - Radu Beligan - Profesorii mei

14 mai - Basarab Nicolescu - Universul are oare sens? Dialogul contemporan dintre știință și religie.

 

Dumnezeu se îmbracă de la second-hand, în acest week-end, online!

În week-end, vă invităm să vizionați piesa Dumnezeu se îmbracă de la second-hand de Iulian Margu, regizată de Ion Caramitru.

Spectacolul a fost înregistrat în varianta inițială de distribuție, în care rolul principal feminin, personajul despre care se vorbește toată piesa și în a cărui casă se desfășoară acțiunea, Scorpia - cum au poreclit-o concitadinii, este interpretat de regretata actriță Florina Cercel. În distribuția spectacolului veți întâlni și alți actori îndrăgiți, Lari Giorgescu, Dorin Andone, Carmen Ungureanu, Teodora Mareş, Armand Calotă, Fulvia Folosea, Eduard Adam, Ioan Andrei Ionescu.

Vă rugăm să țineți cont de faptul că, Spectacolul săptămânii va fi difuzat în sistem live streaming în fiecare dintre cele trei zile de final de săptămână: vinerea, începând cu ora 16.00, iar sâmbăta și duminica, la ora 18.00. Spectacolele TNB on-line vor putea fi vizionate doar la orele anunțate, nemaifiind disponibile on-line după încheierea transmisiei live.

 

Și în această săptămână, vă așteptăm să fiți "pe recepție", pentru a rămâne conectați la programul și repertoriul Teatrului Național din București. Vă dorim vizionare plăcută!

 

Programul săptămânii

Marţi 12 Mai 2020

Adrian Vasilescu: Religia si vedeta

Ora 14:00

 

Miercuri 13 Mai 2020

Radu Beligan: Profesorii mei

Ora 14:00

 

Joi 14 Mai 2020

Basarab Nicolescu - Universul are oare un sens? Dialogul contemporan dintre ştiinţă şi religie

Ora 14:00

 

Vineri 15 Mai, sāmbătă 16 Mai 2020

Dumnezeu se îmbracă de la second-hand

de Iulian Margu

Ora 16:00

×