x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru La Operetă, Studio de canto iniţiat de Alfredo Pascu

La Operetă, Studio de canto iniţiat de Alfredo Pascu

de Maria Sârbu    |    07 Feb 2013   •   19:13
La Operetă, Studio de canto iniţiat de Alfredo Pascu

Teatrul Naţional de Operetă “Ion Dacian” organizează  o preselecţie în cadrul Studioului de canto, proiect iniţiat de cunoscutul tenor Alfredo Pascu pentru tinerii (studenţi sau absolvenţi) care vor “să îşi pună în valoare abilităţile vocale şi să îşi desăvârşească pregătirea în domeniu”.

Etapa de preselecţie va avea loc luni, 25 februarie, în Aula Bibliotecii Naţionale a României. În urma acestei selecţii prealabile, vor rămâne şase-opt tineri, care vor lucra cu Alfredo Pascu trei luni, iar la final ei vor participa la concertul organizat special cu prilejul încheierii acestor cursuri ale Studioului de canto.

Cei aleşi vor lucra cu acest mare tenor în perioada 4 martie ¬ 4 iunie (la Biblioteca Naţională), sub forma unei sesiuni intensive de cursuri, cu o frecvenţă de trei întâlniri pe săptămână, în intervalul orar 16:00-20:00.
Doritorii să participe sunt rugaţi să trimită un CV cu fotografie la adresa de e-mail: cristina.nichimis@opereta.ro până la data de 22 februarie şi să pregătească două arii de operă, operetă sau musical (interpretate cu pian sau negativ).

Titlul ariilor şi modul de interpretare (pian sau negativ) se vor menţiona în e-mail-ul de înscriere.

×