x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Marian Râlea aduce magia poveștilor la Teatrul Gong!

Marian Râlea aduce magia poveștilor la Teatrul Gong!

de Magdalena Popa Buluc    |    31 Iul 2020   •   12:45
Marian Râlea aduce magia poveștilor la Teatrul Gong!

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă spectacolul „ABRACADABRA: magia poveștilor la Sibiu”. Evenimentul va avea loc vineri, 7 august și sâmbătă, 8 august, de la orele 10:00 și 18:00, în curtea interioară a teatrului, în aer liber, cu respectarea normelor de protecție sanitară și distanțare socială.

 

Marian Râlea revine la Teatrul „Gong” cu un spectacol ce reunește o serie de povești pentru copii de toate vârstele. Cei mici devin eroii cei buni și frumoși ai basmelor cu Făt-Frumos, prințese și prinți, într-o lume fabuloasă ce deschide un nou imaginar în rândul spectatorilor. Exaltant și muzical, spectacolul se constituie ca o provocare ce îi va purta atât pe copii, cât și pe bunici și părinți, în lumea magică a eroilor din mitologia populară românească. Spectacolul are o durată de aproximativ 1h15min, iar orele de joc pot suferi modificări în funcție de condițiile meteo.

 

Accesul publicului la oricare din reprezentațiile de mai sus se face în limita locurilor disponibile, pe baza biletelor puse în vânzare atât online prin teatrulgong.ro, cât și la sediul Agenției Teatrale din str. Al. Odobescu nr. 4. Costul unui bilet este de 14 de lei și asigură accesul pentru o singură persoană, indiferent de vârstă.

×
Subiecte în articol: marian ralea teatrul gong din sibiu