x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Paella, sangria şi hohote de râs de Ziua Spaniei la comedia Boeing Boeing

Paella, sangria şi hohote de râs de Ziua Spaniei la comedia Boeing Boeing

de Sebastian S. Eduard    |    11 Oct 2013   •   18:09
Paella, sangria şi hohote de râs de Ziua Spaniei la comedia Boeing Boeing

Dupa un inceput in forta cu sala plina si cu ropote de aplauze, echipa supercomediei Boeing Boeing invita spectatorii ce vor participa la reprezentatia speciala de sambata, 12 octombrie, de Ziua Spaniei, la o fiesta spaniola organizata cu totul si cu totul speciala.

Printre hohotele de ras asigurate de indragitii actori din distributia piesei (Bogdan Stanoevici, Maria Buza, Lucian Ghimisi, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc,Tania Popa) cu care vor avea ocazia sa interactioneze la pauza, spectatorii se vor putea delecta cu o delicioasa Paella preparata de specialistii de la Restaurantul Alioli dupa o reteta conceputa impreuna cu Campofrio, si vor putea savura o sangria veritabila.

Pasagerii zborului comic Boeing Boeing  se vor imbarca intr-o calatorie distracrtiva in care viata arhitectului Bernard va fi dezgolita de orice secrete. Cine este Bernard? - un arhitect care are 3 logodnice, toate stewardese, de nationalitati diferite, si fiecare crezand ca este unica in viata lui. Se mai adauga una bucata prieten venit din provincie, o menajera mai grumpy dar buna la toate, care e si bucatareasa si majordom in acelasi timp, si un nou avion Boeing care da peste cap toate orarele de zbor. Si de aici un haos nebun si amuzant plin de coincidente neasteptate! Si la toate acestea se adauga momente de interactiune intre scena si ecran ce vor genera momente comice savuroase pentru cei din sala. La finalul spectacolului, actorii vor interpreta live noua melodie Boeing Boeing compusa de Horia Moculescu pe versurile Danei Dorian.

Traducerea piesei a fost realizata de catre Irina Margareta Nistor, iar regia este semnata de Serban Puiu.
Scenografia a fost proiectata de Irina Chirila, iar de costume s-a ocupat bine cunoscuta stilista Adina Buzatu.


×