x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru "Scrie despre tine" - înscrieri până pe 20 iulie

"Scrie despre tine" - înscrieri până pe 20 iulie

14 Iul 2012   •   08:25
"Scrie despre tine" - înscrieri până pe 20 iulie

Atelierul "Scrie despre tine", sustinut de Vera Ion si Sorin Poama, formeaza o noua grupa, inscrierile fiind deschise pana pe 20 iulie.

"Fiecare va fi pus fata in fata cu propriile mecanisme de limbaj, de aparare si de povestire. Este un fel de prima oglinda si prin ea veti incepe sa va studiati si sa va intelegeti mai bine reactiile, pattern-urile de limbaj, felul de a povesti si de a reactiona. Prin exercitiile propuse in primul modul incercam sa dezvoltam simtul observatiei si al povestirii unui eveniment, deprinderea de a empatiza cu personajele despre care scrii si de a le investiga universul. Fiind vorba de un limbaj mai specializat care vizeaza teatrul, vom face si cateva exercitii foarte simple de actorie', spun trainerii Vera Ion si Sorin Poama.

"Scrie despre tine" este un proiect de teatru independent care isi propune sa genereze scenarii de teatru documentate pe experiente personale. Atelierul este format din trei module, iar intalnirile au loc de doua ori pe saptamana. Rezultatul intalnirilor este cate o piesa de teatru care va fi jucata in fata unui public.

In cadrul atelierului de dramaturgie si dezvoltare personala se lucreaza cu actori si regizori profesionisti exercitii creative de actorie si dramaturgie bazate pe povesti si experiente personale. Trainerii au dezvoltat o metoda bazata pe interviuri, exercitii de observatie, de actorie si de scris.

×