x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru VIDEO: "Scrie despre tine" prezintă spectacolul-lectură "Stand up pls" de Silviana Vişan Carter la Teatrul Act

VIDEO: "Scrie despre tine" prezintă spectacolul-lectură "Stand up pls" de Silviana Vişan Carter la Teatrul Act

04 Dec 2012   •   12:32
VIDEO: "Scrie despre tine" prezintă spectacolul-lectură "Stand up pls" de Silviana Vişan Carter la Teatrul Act

Atelierul "Scrie despre tine" prezintă marţi, 11 decembrie, de la ora 19.00, la Teatrul Act, spectacolul-lectură "Stand up pls" de Silviana Vişan Carter, o piesă despre situaţii limită, intrarea find liberă.

În "Stand up pls", Cleo lucrează la videochat dar nu ştie engleză. Ea urmează şi cursurile facultăţii de actorie deşi profesorii îi spun că la 28 de ani e prea bătrână. Lucrurile se complică în momentul în care fratele ei este arestat pentru trafic de droguri.

Textul proaspăt, inspirat din viaţa reală, al Silvianei Vişan Carter vorbeşte despre felul în care se reacţionează când viaţa te aduce în situaţii în care nu ai fi visat niciodată că vei ajunge.

Din distribuţia spectacolului-lectură fac parte: Silviana Vişan Carter, Simona Cuciurianu, Ionuţ Grama, Dan Lupu, Lucian Iftime, Sorin Poamă, Daniel Popa, Gilda Stan.

Textul "Stand up pls" a fost scris de Silviana Vişan Carter în cadrul laboratorului "Scrie despre tine". "Scrie despe Tine" este un atelier de dramaturgie și dezvoltare personală în care se lucrează cu actori și regizori exerciții creative de actorie și dramaturgie bazate pe povești și experiențe personale. 






×