x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Spectacolul ADEVĂRUL, invitat în Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului a Teatrului de Stat Constanța

Spectacolul ADEVĂRUL, invitat în Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului a Teatrului de Stat Constanța

de Magdalena Popa Buluc    |    18 Aug 2024   •   23:40
Spectacolul ADEVĂRUL, invitat în Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului a Teatrului de Stat Constanța

Spectacolul ADEVĂRUL de Florian Zeller a fost invitat să participe la ediția din acest an a Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului a Teatrului de Stat Constanța. Spectacolul Teatrului Național din Timișoara va fi prezentat vineri, 16 august, de la ora 21, Grădina Tomis din Constanța.

SEAS 2024 – Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului reunește la malul mării  un mare număr de teatre, actori și muzicieni din România, oferind publicului din Constanța – turiști din România și din străinătate și localnici, deopotrivă – o lună și jumătate de teatru și muzică.

În acest context, spectacolul ADEVĂRUL aduce pe scena estivală povestea comică și, în egală măsură, inteligentă a unui mincinos înconjurat de mincinoși, dar obsedat de adevărul vieții sale matrimoniale, dar și de cel al prietenilor lui. Aventurile acestui mincinos pe care toți cei din jur îl înșală fac din Adevărul un palpitant joc de oglinzi unde minciuna însăși este jucăria favorită.

Publicul festivalului îi va întâlni în spectacol pe talentații actori ai Teatrului Național din Timișoara – Matei Chioariu, Alina Ilea, Cristina König și Romeo Ioan.

Decorul și costumele sunt semnate de scenograful Tudor Prodan. Regia artistică a spectacolului îi aparține lui Radu Iacoban.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

×