x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru TEATRUL DE COMEDIE își invită spectatorii la reprezentații în aer liber

TEATRUL DE COMEDIE își invită spectatorii la reprezentații în aer liber

10 Aug 2020   •   17:16
TEATRUL DE COMEDIE își invită spectatorii la reprezentații în aer liber

După o lungă perioadă în care interacțiunea cu publicul s-a realizat doar în mediul virtual, Teatrul de Comedie își invită spectatorii la o serie de reprezentații în aer liber. Reîntâlnirea reprezintă pentru Teatru un moment de sărbătoare, de aceea au fost programate și spectacole cu acces gratuit.

 

Când jucăm?

            În datele de 21 și 22 august, de la ora 20.30, Muzeul Național al Literaturii Române va găzdui în curtea interioară (Strada Nicolae Crețulescu 8), două reprezentații RENCONTRES, un spectacol cu Violeta și Dragoș Huluba. Nu vei regreta să îți petreci ultimele zile de vară vizionând un spectacol conceput cu o fantezie debordantă, în care expresia, mimica, plasticitatea corporală, dansul și pantomima creează un veritabil comentariu despre dragoste, însingurare și înstrăinare, fin, sensibil, ironic.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile și în baza unei rezervări în prealabil, la adresa de email organizare@comedie.ro.

 

            În datele de 29, 30 august și 3 septembrie, de la ora 21.00, în cadrul celei de-a de-a patra stagiuni „Teatru în TVR” sunt programate reprezentații ale spectacolului DISEARĂ LA 7 de Aurelian Bărbieru, regia Chris Simion-Mercurian, cu Alexandru Conovaru și Ilona Brezoianu. Acestea se vor desfășura în Grădina TVR (strada Colonel Blaremberg).

            Prețul unui bilet este de 33 de lei și achiziția se poate realiza online, de pe site-ul Teatrului de Comedie, începând de sâmbătă 8 august. Biletele vor fi disponibile și la fața locului.

×