x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Teatrul Național prezintă “M-am hotărât să devin prost”

Teatrul Național prezintă “M-am hotărât să devin prost”

de Magdalena Popa Buluc    |    10 Mai 2021   •   14:35
Teatrul Național prezintă “M-am hotărât să devin prost”

Sâmbătă, 8.05, de la ora 19, în Sala Mare, Teatrul Național prezintă M-am  hotărât să devin prost după Martin Page, un titlu care – poate nu întâmplător – face carieră în ultimii ani.

Accesul în Sala Mare începe cu o oră înainte de spectacol (ora 18),  în condiții de siguranță, pe baza declarației pe propria răspundere semnate de spectatori și în urma triajului observațional, capacitatea maximă a sălii fiind de 30%, conform reglementărilor epidemiologice în vigoare. 

De sâmbătă, după jumătate de an, actorii și spectatorii se regăsesc față în față, dovada bucuriei pe care o provoacă această întâlnire fiind numărul mare de bilete achiziționate on-line în primele 2 zile de la lansarea programului.

Și tot în pregătirea acestui moment atât de așteptat al reîntâlnirii cu publicul, Teatrul Național din Timișoara a mai făcut un pas important. De acum, spectacolele programate la Sala 2 vor fi mult mai accesibile pentru persoanele cu dizabilități locomotorii. Astfel, Teatrul Național a instalat la Sala 2 o platformă de acces pentru persoane cu dizabilități.

 

 

 

×