x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Triumf - Depeche Mode, zeii Bucurestiului

Triumf - Depeche Mode, zeii Bucurestiului

de Alex Revenco    |    25 Iun 2006   •   00:00
Triumf - Depeche Mode, zeii Bucurestiului

Bucurestiul a fost ultima destinatie est europeana din turneul mondial Depeche Mode. Diseara britanicii concerteaza acasa, la London Wire-less Festival, ultimul spectacol fiind la 3 august, in Israel.

Bucurestiul a fost ultima destinatie est europeana din turneul mondial Depeche Mode. Diseara britanicii concerteaza acasa, la London Wireless Festival, ultimul spectacol fiind la 3 august, in Israel.

Demult nu a mai fost Capitala in fierbere, ca alaltaieri, in ziua marelui concert, asteptat de multi "de o viata". Asteptare raplatita printr-un show de sunet si lumini pe masura, cum rar se poate vedea in Romania. Asta si din cauza ca, pe de o parte, niciodata un concert pe stadion nu se compara cu unul "de sala", oricat de polivalenta ar fi, iar pe de alta, din pacate, tot mai putine nume din showbiz sunt in stare sa "duca" un stadion.

MEMORABIL. Show-ul a fost memorabil atat prin prestatia grupului britanic cat si prin extraordinara participare a publicului, care a incercat sa se "sature" devorand grupul favorit intr-o singura inghititura, de 110 minute. Uzina Depeche Mode a functionat impecabil, la parametri optimi, dar repertoriul prezentat nu a putut satisface pretentiile spectatorilor prea infometati.

3 ORE. Au ramas "pe afara" multe melodii pe care am fi dorit sa le auzim si cred ca pentru multumirea celor de pe Lia Manoliu, DM ar fi trebuit sa cante cam vreo trei ore si ceva. Dar britanicii au avut programat un setlist, pe care oricine, la nivelul lor, il respecta cu strictete.

×
Subiecte în articol: cultura