x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Amendă de 2 lei pentru PNL

Amendă de 2 lei pentru PNL

de Adrian Cercelescu    |    29 Sep 2021   •   07:05
Amendă de 2 lei pentru PNL

Comandantul Poliției Capitalei a anunțat că agenții lui se uită la cel mai prost film românesc - cel în care ăla mic cu mască galbenă e bătut de ăla mare fără mască și de cei 2.878 de oameni ai lui. 

Poliția și DSP au fost chemate ieri la Comisia de Apărare din Camera Deputaților, pentru a explica ce dracu au păzit sâmbătă și duminică, la Romexpo. În limba polițistă, întrerupt din când în când de parlamentari care strigau „ne iei de proști”, „faceți mișto”, „demisia”, comandantul a strecurat o glumă involuntară superbă. Încercând să povestească activ ce n-a făcut la Romexpo, el a spus că, fiind un număr așa mare de persoane adunate acolo, a luat măsuri de prevenire a înșelăciunii și furtului. 

Aceasta este, probabil, cea mai bună descriere făcută vreodată unei reuniuni politice. 

A urmat breaking news: PNL a luat amendă.

Uluitoarea sfidare liberală din weekend, congresul de 5.000 de oameni organizat în timpul celui mai grav val pandemic care a lovit România de la Ciuma lui Caragea încoace, a fost sancționată cu 10.000 de lei. O pedeapsă de doi lei, după cum arată o împărțire simplă a responsabilităților. 

Dar comandantul a păstrat ce era mai bun pentru la sfârșit: „Polițiștii și jandarmii verifică materialul video pus la dispoziție de organizatori”.

Scena secolului se va derula când Poliția îi va pune suspectului candelabrul în ochi și îl va întreba:

- Unde ați fost în ziua de 25 septembrie, în jurul orelor 11?

- La Ro-mex-po.

×