x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Asomarea raspunderii.

Asomarea raspunderii.

de Dragos Moldovan    |    14 Iun 2011   •   11:51

E vorba, evident, despre Cabinetul Emil Boc. Care este teribil domnule, teribil! N-ai ce sa-i faci. Te uiti la el si te crucesti.

N-am chef sa fiu serios in privinta lui. Ipochimenele astea care populeaza Palatul Victoria m-au adus la o exasperare colerica. Imi vine sa rad isteric la orice aluzie privind activitatea Executivului. Daca aud despre vreo initiativa legislativa intru in criza, de-a dreptul.

Reimpartirea teritoriala a Romaniei. In voievodate sa ne batem ori in regiuni sa ne taiem?! Io nu ma bag. Stau pe margine si ma stric de ras. Ma uit cum se strofoaca niste nevolnici, cum se screm niste neputinciosi, cum dau in benga niste tolomaci. Parca-s niste gaini de alea, in care a dat strechea, si cotcodacesc, topaind intr-o parte, adunate in card fac un zgomot de-ti sparg urechile. Ati vazut-o pe Udrea cum sustine tot ce-i cade-n brate din Deal? (Iote referendumul, ia-l de unde nu-i!) Pai atunci, gata! Discutia e incheiata. Cica pigmeii astia, tutarii astia, chibitii astia, "tarziii' astia, vorba lui Marin Sorescu, oamenii astia fara istorie si fara capatai, neica-nimeni astia, cica vor sa reimparta Romania. Pai cum sa-i iei in serios?! Cum sa te cobori la la nivelul lor??!! Te poti apleca in fata gainii cand ii tai gatu’, te poti tavali pe jos cand injunghii porcul. Da’ ce treaba poti sa ai cu asomarea raspunderii pe care o fac niste NEFERICITI saraci cu duhul.

P.S. Hahahaha!!! Traian Basescu, al mai presedinte crestin din Romania, de Rusalii: "poate coboara si asupra noastra Duhul Sfant'. Ce sa zic? Doamne ajuta! Poate coboara si asupra domniei voastre, bre Traiane.

×