x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale "Copiii" lui Băsescu îi "apără" pe evrei

"Copiii" lui Băsescu îi "apără" pe evrei

de Valentin Stan    |    09 Noi 2008   •   00:00

Patapieviciule Horia, călare pe poneiul roz cu svastică pe crupă, STATUL PALESTINA NU EXISTĂ! La voi, pe chepeng, la ICR/MAE, nu ştiaţi asta?




Slugoii patetici ai "Spânului" (orice asemănare cu şeful statului român este, evident, pur întâmplătoare), ca filosofie politică în conducerea României, nu încetează nici azi a se război cu "Harap-Alb". E drept, nu-i mai fură calul năzdrăvan, ci călăresc pe un ponei roz, care are pictată pe crupă o svastică! Culmea, îi cheamă Patapievici (fiindcă "e" mai mulţi, în unul singur) şi au decis că nu mai vor pe fata împăratului Verde (culoare predestinată), după ce au trântit chepengul în capul Sintezei zilei de la Antena 3. Mai mult, tropotind cu svastica în bandulieră (e vorba de pieptul poneiului, care se confundă cu partea lui dorsală, chestie de cultură "spânoasă")

Patapievicii şi-au descoperit vocaţia de "apărători" ai evreilor.
"Grăieşte" Patapieviciul Horia (nume predestinat) prin slova scrisă, atenţie, la 6 noiembrie, în Evenimentul zilei: "Dacă ne gândim că Antena 3 a dedicat zeci de ore de emisie denunţării «antisemitismului» unei opere artistice (poneiul roz, cu crupa lui brenduită cu zvastică), ne putem întreba cum de nu a manifestat aceeaşi sensibilitate faţă de antisemitismul vandalizării celor peste o sută de pietre tom­bale evreieşti?" Este vorba de faptul că, în "cimitirul evreiesc din Bucureşti au fost profanate peste o sută de pietre tom­ba­le". Ai crede că slugile "Spânului", puse să diriguiască "o" cultură română, între simbolurile ei perene, "svastica" şi "falusul în erecţie", atât de prezente în manifestările culturale gândite de Patapievici, şi-au "rebrenduit" preocupările, deşi e greu de priceput cum poţi fi apărător al Menorei, după ce ai patronat expunerea ei printre falusuri în erecţie şi svastici!

Aţi reţinut data? 6 noiembrie! La 4 noiembrie, Sinteza zilei a dedicat peste 60 de minute manifestărilor inaccep­tabile de antisemitism sau de lezare a intereselor legitime ale poporului prieten evreu, eveniment media singular în România. Cu acest prilej, a fost abordată şi tema vandalizării cimitirului evreiesc: "(...) Ne trezim cu peste 100 şi mai bine de monumente funerare, în cimitirul evreiesc din Bucureşti, profanate şi cu o declaraţie, numiţi-o dumneavoastră cum vreţi, într-o primă fază, a Poliţiei, care constată că această acţiune nu întruneşte elemente de antisemitism!" (Rador, ANTENA 3, ora 22:01:09).

Slugoiul "Spânului" a transformat o temă atât de fierbinte, ca manifestările antisemite din România, într-o platformă de "răfuială" personală cu Antena 3. După cum vedeţi, i-a "reuşit" de minune! Dar, ştiţi cum l-am identificat? A uitat ceva! Declaraţiile inacceptabile ale lui Băsescu, prin care Israelul a fost şters de pe hartă, în favoarea "statului Palestina": "Siria se învecinează cu Irakul, Siria se în­ve­ci­nea­ză cu Libanul, Siria se învecinează cu Pa­les­tina"! (21 octombrie). Şi, evident, argumentul final al lui Băsescu: "(...) Se îm­pli­nesc 20 de ani de când România a recunoscut oficial statul Palestina"! (3 noiembrie). Ce zici Patapieviciule Horia? Asta nu se marchează la ICR?

Uite aici ce zice Condoleezza Rice, încă Secretar de Stat în "Obama land" (dacă ai auzit de ţara asta), la 4 noiembrie, exact ziua care ţi-a scăpat din calendar, pe chepengul fântânii, în timp ce noi vorbeam la Sinteza zilei de isprăvile tăticului tău spiritual: "Aşteptările noastre se îndreaptă spre (...) întemeierea unui stat palestinian atunci când o vor permite circumstanţele politice"! Care va să zică, Patapieviciule Horia, călare pe poneiul roz cu svastică pe crupă, STATUL PALESTINA NU EXISTĂ! La voi, pe chepeng, la ICR/MAE, nu ştiaţi asta?

×
Subiecte în articol: editorial