x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Cum s-au suparat unanim procurorii DNA pe Ponta

Cum s-au suparat unanim procurorii DNA pe Ponta

de Dan Constantin    |    20 Sep 2015   •   11:16
In 18 septembrie, 90 de procurori DNA se aflau in sedinta comandata si programata de CSM pentru a dezbate modificari la Legea de organizare a activitatii magistratilor. Cu o zi inainte, tocmai ce DNA reusise performanta sa trimita in instanta dosarul Sova-Ponta, un fel de Bumbesti- Livezeni in care se afirmase brigadierul Jean de la Craiova .
 
Vezi jurnalul.ro din 10 iunie 2015: JEAN JEAN DE LA CRAIOVA, PUS SA DARAME GUVERNUL
 
Reactia lui Victor Ponta nu a intarziat si a venit printr-o postare din 17 septembrie pe spatiul de socializare.
 
Procurorii DNA s-au ofuscat in corpore. Au cerut sa se introduca pe ordinea de zi un punct distinct prin care sa-l puna la punct pe Ponta pentru ca scrisese '' singura problema a tarii este obsesia unui procuror total neprofesionist in a se afirma in cariera inventand si imaginand fapte si situatii neadevarate din urma cu zece ani.''
 
Procurorii, toti ca unul, au cerut CSM sa se sesizeze de declaratiile din spatiul virtual lansate de premier. 
 
Comunicatul DNA este si el desprins din epoca Bumbesti -Livezeni dupa mecanismul luptei cu dusmanul de clasa- Dai in mine, dai in fabrici si uzine. In supararea publica a porcurorilor DNA problema nu mai era'' procurorul total neprofesionist'' ci sefii lui , care i-au avizat decizia; ca atare Ponta demola independenta justitiei in ansamblul sau.
 
 Procurorii din cinstita adunare nu au gasit necesar sa analizeze ce prejudicii aduc sistemului judiciar in ansamblul sau procurorii EMILIAN EVA,TATAL TELEPATIEI, arestat pentru coruptie si demisia din sistem a sefului PAPICI, LUCI, dupa numele de alint al prostituatelor din Timisoara, din locanta tinuta de vericu', unde presta la bara si aleasa inimii.
 
 Astea nu au mai incaput in ordinea de zi. Poate la urmatoarea Adunare Generala a procurorilor suparati care vad paiul din ochiul altuia dar nu zaresc barnele care le intuneca privirile.

×