x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Liberali, imbecili, "losers‘‘? Who’s who?

Liberali, imbecili, "losers‘‘? Who’s who?

de Valentin Stan    |    09 Feb 2008   •   00:00
Liberali, imbecili, "losers‘‘? Who’s who?

Cum de n-a ştiut cogeamite Guvernul României, cu PNL împreună şi şleahta lor de mercenari autohtoni sau străini (nu vreţi să ştiţi cu ce sume sunt plătiţi unii dintre ei), ceea ce a ştiut un prăpădit de profesoraş de ţară, ca mine, huiduit de toate neamurile politice ale lui Băsescu şi înjurat porcos de toţi cretinii agramaţi, cu poza lui Băse pe bulbul rahidian, din blogosfera patriei? E un singur răspuns! Fiindcă sunt tâmpiţi! şi eu cu ei, fiindcă i-am susţinut până acum!



La 14 ianuarie 2008, am apelat la acest monument de prostie, cu numele Tăriceanu, în cadrul emisiunii "Sinteza zilei‘‘, pe Antena 3, legat de respingerea Noricăi Nicolai, ca nominalizare pentru portofoliul Justiţiei, de către Preşedinte: "Domnu’ Tăriceanu, umblă nişte zvonuri prin ţara lu’ Papură-Vodă, cum că dumneavoastră aţi vrea să contestaţi, la Curtea Constituţională, ceea ce a făcut Traian Băsescu. O să vă arăt, în această emisiune, de ce ar fi cea mai proastă şi mai neinspirată decizie, pe care aţi fi putut s-o luaţi, în ultimii ani!‘‘. şi i-am arătat exact ce avea să decidă Curtea Constituţională desfiinţând nominalizarea Noricăi Nicolai! Banda video este mărturie!


La 24 ianuarie 2008, în aceeaşi emisiune, după ce Tăriceanu a trimis sesizarea la Curte, în chiar ziua cu pricina, i-am transmis: "Aţi făcut, probabil, una din cele mai mari prostii din cariera dumneavoastră şi, slavă Domnului, sunt destule (...) Până, însă, va vorbi Curtea Constituţională, vă dau eu un sfat prietenesc. Mai întâi, treceţi imediat la restructurarea Guvernului, numiţi-o pe Norica Nicolai ministru al Justiţiei (...)‘‘ şi lista era mai lungă. Banda video există! Iată că, până la urmă, s-a ajuns tot aici! Dar cu ce preţ! Distrugerea ordinii constituţionale în România! Doar pentru că o adunătură de tembeli, autointitulaţi, pompos, "liberali‘‘, nu au înţeles nimic din regimul puterii personale a lui Băsescu!


Evident, suferim toţi! Sigur, ne putem întreba legitim: Cum de n-a ştiut cogeamite Guvernul României, cu PNL împreună şi şleahta lor de mercenari autohtoni sau străini (nu vreţi să ştiţi cu ce sume sunt plătiţi unii dintre ei), ceea ce a ştiut un prăpădit de profesoraş de ţară, ca mine, huiduit de toate neamurile politice ale lui Băsescu şi înjurat porcos de toţi cretinii agramaţi, cu poza lui Băse pe bulbul rahidian, din blogosfera patriei? E un singur răspuns! Fiindcă sunt tâmpiţi! şi eu cu ei, fiindcă i-am susţinut până acum!


Hai, să vă arăt ceva! Zice Băsescu spre moderatorul de la TVR 1, la 7 februarie, un fel de băiat de prăvălie, cu "neamuri‘‘ la Paris, după accent, şi logică de tută, după mestecatul cuvintelor: "L-am rugat pe Preşedintele Sarkozy să aibe (sic!) în vedere şi realitatea că România susţine ca Republica Moldova să fie ataşată, din (sic!) ceea ce priveşte viziunea de integrare în UE, ţărilor din Balcanii de Vest şi nu Ucrainei, pentru că asta înseamnă s-o uităm pentru mult timp. Preşedintele Sarkozy a înţeles argumentele şi, ca un bun prieten al României, a şi făcut public punctul dânsului de vedere!‘‘.


Junele moderator, cucerit, într-o grimasă tâmpă, de "harul‘‘ diplomatic al interlocutorului, a mai apucat să îngăime, răvăşit de adoraţie: "Este o veste bună pentru moldoveni, cu siguranţă!‘‘. Dar, ştiţi, dragii mei, ce spusese Sarkozy, ca urmare a marii strategii de politică externă, exersată pe el, de magicianul Băsescu? Iată, conform comunicatului oficial, din 4 februarie: "(...) Toate ţările din Balcani, la care se adaugă Moldova, au, până la urmă, vocaţia de a face parte din Uniune‘‘! A încadrat Sarkozy, Moldova, în vreun grup cu şanse de aderare la UE, cum sunt Balcanii de Vest? NU! A spus doar că Moldova are vocaţie de a face parte din UE, nu că UE are vocaţia de a primi Moldova ca membru! Adică, Moldova are atracţie pentru UE! Iar, Băsescu îi vindea asta ca mare politică externă! De ce? Fiindcă s-a învăţat să vândă la proşti!

Ce au fost liberalii când au sesizat Curtea Constituţională, în cazul Nicolai? Au fost, exact, moderatorul de la TVR 1!

×
Subiecte în articol: editorial