x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun La Miami - Who's next, Diaconescu sau Elodia? (video)

La Miami - Who's next, Diaconescu sau Elodia? (video)

03 Iul 2008   •   00:00

UPDATE. Un nou reportaj despre criminalul în serie care bîntuie de cîteva zile Florida, Miami şi în special televiziunea OTV. Labilitatea psihică a acestuia(eia) atinge cote alarmante!



Ce s-ar fi făcut lungile noastre nopţi de vară fără de boarea de răcoare venită izbăvitor dinspre mansarda 0TV-ului?

La noua ordine mondială climatologică nu avem decît să ne adaptăm. La începutul acestei veri consimţeam a-mi da aere, nepărat condiţionate. Cumpăna decizională asupra acestei achiziţii de uz sezonier a avut volute graţioase de inginerii financiare, doar ipotetice,  totul s-a curmat brusc sub apăsarea nemiloasă a crizei de relaţie dintre cifrele preţului şi consumul aferent în domeniul energetic, producătoare de divorţ pe termen lung între bani şi buzunare.

Pe aceasta cale exclusivă ţin să aduc un prinos omagiu televiziunii sus-menţionate care prin profesionalismul său îmi răsfaţă setea în fiecare seară punînd furtunul pe simţurile mele şi asigurînd atît de necesarele spălături zilnice ale creierului meu.

Pentru cei neamatori de fenomen mă văd nevoit a-mi trage aproape tastatura şi a depăna amintirile din episodul bulversant d-aseară. Am început cu sufletul la gură. Am trecut prin furcile caudine ale îndatoririi de părinte, realizînd cu deplin succes pasagiul dintre lumea copilăriei şi lumea viselor într-un timp record. Aceeaşi gură s-a mulţumit cu frugalitate în domeniul culinar şi s-a expus căscată la minunăţiile marilor oameni de pe micul ecran. Pentru legişti menţionez că doar ciuda ar fi fost cauza din care aş fi plesnit, atunci cînd am descoperit că am sărit peste momentul dispariţiei doamnei Magda, şi anume Ciumac. Cu bileţele de adio şi invocări de bine în viitor, cu lacrimile despărţirii şterse pe furiş din colţul ochilor, mă rog, tot tacîmul, exact ca-n oracolele claselor I-IV. Am ratat şi momentul apariţiei sale după accesul suicidal, cu fluturări din genele-i cernite ca şi rochia, cu priviri ţin depărtări abstracte şi nedefinite, privelişte romantiţioasă în plin început de secol XXI.

M-am felicitat din plin pentru lipsa de baterii din telecomandă şi am mulţumit naturii mele umane pentru lenea absolută ce-mi guvernează tabieturile după anumite ore ale zilei. Ceea ce a urmat a fost fabulos, elucubrant şi, bineînteles plin de senzaţionalu' în direct, cum îi şade bine postului – universalizarea cazului Elodia.

Deci, se făcea că "ştirile spărgătoare" (breaking news pentru cei vorbitori ale englezei) ale unei televiziune americane se dedau, evident, în necunoştiinţă totală la serialul 0TV. Cică un "cremenal" în serie (aritmetică pentru moment), de pe plaiurile ţării tuturor posibilităţilor, a săvîrşit, cu sînge reptilian, patru crime. Victimele preferate de psihopat - avocatele de vîrstă medie umblătoare prin Miami, Florida. Beneficiind din plin de principiul vaselor comunicante, a umplut nişte găleţi cu sînge şi s-a pus pe caligrafiat frumos pe un perete – "Elodia Ghinescu. You are next!". O atare ştire nu putea fi ascunsă populaţiei avide de informare după atîţia ani de întuneric în televiziunea celor două ore. Nici ascunsă, nici măcar verificată! Lovitură sub centură dată neuronilor supravieţuitori la asemenea ore!
Memoria netratată des cu lecitină mă împiedică mişeleşte a reţine pentru a putea furniza detaliat şi cu litere aurite numele "şerlocholmşilor" de serviciu de aseară din mansardă. Ei au dezbătut pe toate feţele, au sărit şi telespectatorii în ajutor cu scenarii, cu supoziţii, cu inducţii, cu deducţii şi alte rude de gradul unu al acestor procese mentale. Doar, "telespectatorii noştri sînt la fel de inteligenţi ca şi noi!", dacă îngăduie domnul Morar apropierea de sintagma domniei sale. Cert e că nu m-am lasat dus spre somnul de vară decăt cu forţa şi cu regretul ca n-am avut distinsa plăcere ca domnu' Ogică să trepaneze ultima lobotomie şi să dea naibi în mintea mea cu ce se petrece de fapt şi de drept.

După ce mi s-au scurs aburii cafelei aceeaşi televiziune americană mi-a spart ştirile de dimineaţă, după cum puteţi urmări şi în clipul video de mai jos. Am constatat că labilitatea psihică a criminalului în serie din Miami a atins cote alarmante! A comis la repezeală alte patru crime, noile sale victime fiind oameni din media, aflate la etatea din jurul vîrstei de 40 de ani. M-am gîndit că turnura sa total neaşteptată e făcută cu un singur scop, macabru şi abject -  înspăimîntarea şi terorizarea adevăratei sale ţinte: Dan Diaconescu! Informaţii neconfirmate încă oficial susţin că şi concurenţa, vădit deranjată de ratingul din ce în ce mai feroce al OTV-ului în arealul telespectator, nu ar fi în necunoştiinţă de cauză!

Alăturaţi-vă apelului meu! Bei "cremenalule", lasă-ne ziaristu' în pace! Măcar pîna la episodul în care află si extratereştrii de Elodia...



Click pe imagine pentru a putea urmări reportajul televiziunii americane! (sic)

×
Subiecte în articol: magazin