x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun A supravieţuit după ce a căzut între două scări rulante!

A supravieţuit după ce a căzut între două scări rulante!

19 Dec 2009   •   00:00
A supravieţuit după ce a căzut între două scări rulante!

Stevie Webb, un băieţel în vârsta de 4 ani, a supravieţuit într-un mod miraculos după ce a căzut între două scari rulante care mergeau în sens opus. Medicii au declarat că dacă Stevie era mai în vârsta, gâtul lui ar fi fost prins între cele două scări şi ar fi murit.



Incidentul s-a petrecut într-un supermarket din Colliers Wood, o localitate din sud-vestul Londrei. Mama băiatului s-a întors pentru a se uita la ceva, moment în care Stevie a alunecat şi scările rulante i-au prins hainele şi aproape că a fost strivit. Îngrozită, mama lui Stevie a apăsat butonul de urgenţă şi a reuşit, cu ajutorul unui prieten, sa-l tragă pe micuţ.

Stevie a ajuns să aibă faţa mutilată după ce vasele de sânge i s-au spart din cauza impactului.
Tatăl băiatului, Darren Webb, din Mitcham, a declarat că leziunile fiului său au fost atât de mari încât semăna cu "unul dintre personajele extraterestre din filmul Avatar. Nu mai există pic de culoare albă în ochii lui şi va dura ceva vreme până când coloritul feţei îşi va reveni la normal".

Potrivit Daily Mail, Darren Webb este hotărât să dea în judecată centrul comercial, mai ales că managerul a refuzat să-şi asume responsabilitatea pentru accident, acuzând-o pe mama băiatului că nu a fost suficient de atentă şi l-a lăsat pe micuţ nesupravegheat.


×
Subiecte în articol: lumea